Visolie capsules kopen?

Beste Visolie capsules kopen?

De beste visolie capsules. 

Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie capsules is of ze niet vervuild zijn metalen als kwik, lood, cadmium, pcb's en dioxines.

De meeste firma's in de lage landen verkopen zuivere visolie capsules. Wanneer je in België voedingssupplementen wil verkopen moet je dit product registreren bij het FAVV (Voedselveiligheid) en krijg je na goedkeuring een notificatienummer. Wat de klant extra zekerheid geeft.

7B-krill-omega-3-krill-en-visolie-capsules

Visolie capsules moeten vers zijn. Zij hebben niet zoals krill olie het antioxidant Astaxanthine. Astaxanthine is een veel krachtiger antioxidant en vrije radicalen vanger dan andere vetoplosbare antioxidanten zoals tocoferolen (vitamine E) en verwante carotenoïden (bètacaroteen, luteïne). Hierdoor bewaard de krill olie ook beter.

Er moeten ook voldoende Omega-3 vetzuren inzitten met Epa en Dha. (Epa en DHA zijn goede vetten) Maar ook weer niet teveel. (zie bijwerkingen) Lees hier ook meer informatie per de voordelen van visolie.

Visolie capsules bijwerkingen.

Een goede dosering is van belang voor een positief effect.

Meestal adviseert men een hoeveelheid visvetzuur van maximaal 450 mg per dag aan Epa en Dha. Je moet dus niet kijken naar de totale hoeveelheid visolie maar juist naar de concentratie van Epa en Dha. Dit mag 450 mg Epa zijn of 450 mg Dha of  een combinatie van beide.

Vis Burp

Één van de meest voorkomende bijwerkingen van visolie is de visboer en nasmaak door oprispingen. Meestal komt dit van slechte kwaliteitsproducten. 

Diarree

Sommige mensen krijgen een milde diarree als men regelmatig visolie neemt, wat dus één van de bijwerkingen is van visolie.  Dit is meestal het gevolg van een te hoge dosis of in sommige gevallen ook van een slechte kwaliteit.

Jeuk en huiduitslag

Mensen die een allergie hebben voor vis, zelfs een milde kunnen hierdoor jeuk en/of huiduitslag krijgen.

Natuurlijk is het nemen van overdosissen niet aan te raden. Hierdoor kunnen bloedingen ontstaan, zoals neusbloedingen, bloed in de urine tot beroertes.

Bestel je visolie capsules bij 7Bees.

De beste visolie capsules zijn voor ons Krill olie capsules. Deze zijn iets duurder maar hebben verschillende voordelen tegenover de gewone visolie capsules. En dit wegens de grotere zuiverheid van de olie doordat krill leeft in de zuivere wateren rond Antarctica en onderaan de voedselketen staat. 

Beter opneembaar, dus je hebt minder Epa en Dha nodig per capsule. Geen oprispingen met een vieze vissmaak. De omega-3 vetzuren zijn gebonden aan fosfolipiden. En ook zoals hierboven reeds geschreven, er zit het supercaroteen en antioxidant Astaxanthine in de capsules.

Wij gebruiken de uiterst zuivere Superba krill olie van Aker Biomarine, welke ook het MSC keurmerk draagt voor verantwoordelijke visvangst.

De beste visolie capsules zijn dus Krill Omega 3 capsules!Verwante Producten