Rode gist rijst capsules - Cholesterol verlagen

Rode gist rijst capsules - Cholesterol verlagen

Rode gist rijst.

Al vele eeuwen gebruikt met in de tradionele Chinese keuken rode gist rijst ook genaamd gefermenteerde rode rijst en in het chinees.... Dit natuurlijk kleurmiddel of smaakmaker ontstaat door de witte rijst de laten gisten (fermenteren) met het gist monascus purpureus, waardoor de rode roodgekleurde rijstkorrel ontstaat. De rode rijst wordt daar gebruikt om rijstwijn te maken, maar ook bij sauzen, sojabereidingen, visschotels..., voor op smaak te brengen.

7B-choldown-cholesterol-verlagen-rode-rijst-gist-witte-achtergrond

Rode gist rijst - Monacoline K.

De capsules van Choldown 7Bees bevatten 10 mg monacoline K per dag.

Wat is Monacoline K in rode rijst capsules.

Monacoline K is de werkzame stof in de rode rijst. De stof helpt het cholesterolgehalte op peil te houden, door het LDL cholesterol en het totaal cholesterol te remmen.

Monacoline K zorgt er namelijk voor dat de lever, die de cholesterol aanmaakt, geen seintje krijgt om dit te doen.

Er is wetenschappelijk bewijs dat er een verband is tussen het gebruik van ten minste 10 mg Monacoline K per dag en het behouden en verkrijgen van normale cholesterolwaarden.

OPGELET: Vermijd gelijktijdig gebruik met pompelmoes sap.

Rode rijst capsules + Q10.

7B-choldown-cholesterol-verlagen-rode-rijst-gist-q10

De monacolines in de rode rijstgist kunnen het enzym remmen dat betrokken is bij de vorming van Q10 CoEnzym in het lichaam. Daarom wordt er ook aangeraden een voedingssupplement met Q10 CoEnzym bij te nemen. Wij maken het je gemakkelijk en goedkoop om het al toe te voegen met de Choldown capsules.

Rode rijst capsules bijwerkingen.

Zoals reeds hierboven gemeld, het remmen van de vorming van Q10 CoEnzym.

Rode gist rijst  is dan wel 100% natuurlijk product, maar wil niet zeggen dat het geschikt is voor elke persoon. Wanneer je reeds een medicijn gebruikt voor cholesterol wordt dit ten stelligste afgeraden. Ook het vervangen van het medicijn door rode gist rijst moet samen met de arts besproken worden.  Personen met aandoeningen aan de lever of nieren en/of zwangere of zogende vrouwen raadplegen best eerst de arts.

Rode rijst gist capsules van 7Bees.

Choldown is de meest volledige formule voor hart en vaten op de markt!

Choldown is uniek door zijn speciale uitgebreide en uitgebalanceerde formule met Q10 CoEnzym, visolie, 5 planten (Kaneel - Paardenbloem - Theeblad - Zeeden en Policosanol) en 3 vitaminen. (Vitamine B3 - Vitamine E en Vitamine D)

En dit aan een zeer scherpe prijs voor de capsules in Choldown.

2 capsules van Choldown per dag bevatten 10 mg Monacoline K welke bijdragen tot het instant houden van de normale concentratie van cholesterol in het bloed.

De planten en vitaminen in de Choldown van 7Bees ondersteunen de werking.Verwante Producten