Plasproblemen? Moeilijk of veel plassen man.

Plasproblemen? Moeilijk of veel plassen man.

Veel plassen als man: Wat te doen tegen plasproblemen.

7B-manspro-wat-doen tegen-plasproblemen-man

Bijna elke man vanaf 40 jaar krijgt te maken met een vergrote prostaat onder invloed van hormonen en kan met name rond je 50 ongemakken veroorzaken. Dit veroorzaakt dus problemen, zoals het heel veel moeten plassen als man of juist plasproblemen. In de meeste gevallen is dit goedaardig. Men noemt dit Berigne Prostaat Hyperplasie, of afgekort BPH.

Ongeveer 30% van alle mannen heeft een zodanige vergroting van de prostaat dat hij er last van ondervindt. Veel plassen of niet kunnen plassen zijn dan veelvoorkomende plasproblemen. Als je veel moet plassen, wilje dit natuurlijk onder controle kunnen houden.

Ondervindt je problemen bij het plassen? Mocht je veel plassen of heb je moeite met plassen? Voor een goede conditie van de prostaat kiezen mannen vanaf 40-45 jaar voor Manspro.

Veel moeten plassen bij de man.

7B-manspro-veel-moeten-plassen-man

Een hinderlijk effect van een vergrote prostaat kan zijn dat de blaas overactief wordt. Dit wordt ook wel de overactieve blaas genoemd. 

De prostaat bevindt zich aan de onderkant van de plasbuis. De prostaat maakt het zaadvocht aan, hierdoor kunnen de zaadcellen na de zaadlozing langer buiten het lichaam actief en in leven blijven. Het is een relatief klein orgaan, ongeveer zo groot als een kastanje, maar kan soms groeien tot de grote van een appelsien.

Omdat de prostaat groeit, verkleint de doorgang in de plasbuis en worden de spieren van de blaas sterker. Hierdoor wordt de blaas overactief zodat de aandrang om veel te moeten plassen steeds aanwezig is.

Moeite met plassen bij de man.

7B-manspro-moeilijk-plassen-man

Niet kunnen plassen of moeilijk plassen kan dezelfde reden hebben als veelvoudig plassen, maar er is geen overactieve blaas, zodat men niet goed kan uitplassen, zwakkere urinestraal, tot het niet opgang komen van de plas ervaart. Dit zorgt dat je moeite kan hebben om te plassen.

Producten van 7Bees voor plasproblemen.

Manspro is een hoogwaardig voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor mannen vanaf 40 jaar.

Voor het behoud van een goede conditie van de prostaat.

Manspro bevat een uitgebalanceerde formule met:

  • Zaagpalm Extract: Draagt bij tot een goede werking van de urinewegen.
  • Pompoen Extract: Draagt bij aan een goede blaasfunctie
  • Lijnzaad Extract met lignamen hebben een krachtige antioxidantwerking en dragen bij tot een goede werking van de prostaat.

Zink draagt bij tot het instant houden van normale testosteron gehaltes in het bloed, alsook tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting.

Ook met Sojaboon Extract en Wilgenroosje voor een goede werking.Verwante Producten