Het Verschil tussen Krill Olie en Visolie?

Het Verschil tussen Krill Olie en Visolie

Wat is het verschil tussen krill olie en visolie?

Oorsprong krill olie.

Krill olie en visolie zijn dan wel 2 verschillende oliën maar zij zijn beide rijk aan Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Krill olie komt van de Euphasia Superba of Antartictische krill, kleine garnaalachtige zeediertjes. Deze kleine garnaalachtige leven van microscopische plankton (algen). Deze algen zijn rijk aan Omega-3 vetzuren. Vissen eten van alles en ook krill en algen, hiervan haalt de vis dan zijn Omega-3 vetzuren.

Oorsprong visolie.

De visolie komt meestal makreel, haring, tonijn, zalm, sardines en ansjovis. Wat kan lijden tot overbevissing. Krill staat onderaan de voedselketen en daarom is deze van nature arm aan zware metalen en andere verontreinigen tegen over de vis. Wat maakt dat krill olie van oorsprong zuiverder maakt dan visolie. 

Krill olie of visolie?

Om u zo goed mogelijk te adviseren over welk product u het best kunt kopen, hebben we krill olie en visolie tegenover elkaar gezet. Kiest u nou voor krill olie of voor visolie? Lees hieronder de voordelen van beide producten!

Video (voordelen krill olie tov visolie, english)

Voordelen Krill olie.

7B-krill-omega-3-verschil-krillolie-visolie

Zuiverheid.

Krill staat onderaan de voedselketen en daarom is deze van nature arm aan zware metalen en andere verontreinigen tegen over de vis. Wat maakt dat krill olie van oorsprong zuiverder maakt dan visolie.

Vetzuren.

De vetzuren van Omega-3 komen in een andere vorm voor in de krill olie dan in de visolie. In visolie is dit onder de vorm van triglyceride en bij krill olie is de fosfolipiden vorm. Ook onze darmen en hersenen zijn opgebouwd met fosfolipiden. Zodat krill olie hierdoor beter opneembaar is als visolie.

Antioxidanten

Een ander voordeel is dat krill olie ook het sterke antioxidant Astaxanthine bevat. Als extra voordeel gaat de krill olie niet oxideren (bederven) als het in contact komt met teveel aan zuurstof.

Voordelen visolie.

7B-krill-omega-3-verschil-visolie-krillolie-vette-vis

De voordelen van visolie is meestal de prijs, maar door de slechtere opneembaarheid moet je er meer van innemen, zodat het prijsverschil snel wegsmelt.

Als u meer wilt weten over de voordelen van visolie, lees dan hier!

Beste krill olie bij 7Bees.

Wij gebruiken in onze capsules de krill olie superba krill van AkerBioMarine, welke ook het MSC keurmerk draagt voor verantwoorde visvangst. En ook de zuiverste krill olie is.

Onze prijs is ook de laagste van alle premium krill olie capsules op de markt.Verwante Producten