Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
chlorella-kopen-7bees

Chlorella kopen – Beste Keuze

Chlorella kopen en wat zijn de bijwerkingen

Chlorella bijwerkingen

Tot op heden zijn er bij het gebruik van Chlorella geen nadelige bijwerkingen geconstateerd, ook niet bij hoge doseringen. In het begin is een reactie mogelijk door de ontgiftende werking van Chlorella.

Zo kan je in het begin last hebben van lichte diarree, hoofdpijn, winderigheid en misselijkheid. Mocht je hier veel last van ondervinden, kan je de aanbevolen dosis even verminderen.

Hoeveel Chlorella tabletten of poeder per dag?

Wij raden 2 tot 4 gram per dag aan als je alleen Chlorella neemt. Als je Chlorella tabletten neemt, even kijken dan hoeveel Chlorella poeder zij bevatten. De Chlorella pillen van 7Bees hebben 1000 mg ofwel 1 gram Chlorella poeder per tablet. Chlorella kopen doe je best bij 7Bees

Je kan het ook samen nemen met Spirulina. De ervaring leert dat een mix voor de meeste mensen een optimaal resultaat geeft. Dan raden wij 1 tablet Chlorella 1000 mg samen met 1 tablet Spirulina 1000 mg aan. Zie ook het 7Bees voordeel pakket “SuperFoods

Is Chlorella gezond

Chlorella tabletten of poeder is één van de meest gezonde voedingsbronnen die er bestaan. Chlorella poeder of tabletten bevat een hele reeks vitaminen.

Chlorella bevat ruim 60 verschillende heilzame voedingsstoffen.

Alle B-vitamines, Vitamine C en Vitamine E. Mineralen en in grote hoeveelheden Calcium en Ijzer. Aminozuren, vetzuren zoals Omega-3, Polysachariden, Koolhydraten, Spoorelementen en Antioxidanten.

Ook is Chlorella poeder of tabletten de rijkste natuurlijke bron aan Chlorofyl ter wereld.

 • Verhoogt de weerstand.
 • Maakt het lichaam energieker.
 • Beschermt bij veroudering.
 • Bevat vele noodzakelijke bouwstoffen.
 • Helpt de spijsvertering en stoelgang, helpt tegen constipatie.
 • Ondersteunt bij het vermageren.
 • Vertraagt het verouderingsproces.
 • Detoxt, Ontgift.
 • Darm reinigend.

Helpt Chlorella afvallen

Chlorella tabletten of poeder kunnen een goede bondgenoot zijn in het bereiken van het ideale gewicht.

Buiten voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding heeft Chlorella een gunstig effect op je spijsvertering en verwijderd het schadelijke stoffen uit het lichaam, hierdoor kan het lichaam gemakkelijker het gewicht behouden.

Ook door de hoge voedingswaarde geeft het lichaam veel minder snel een honger signaal af dan wanneer men voedsel met een lage voedingswaarde eet. En zo ondersteunt Chlorella afvallen.

Wat zijn jouw Chlorella ervaringen

Ben je al gestart met het nemen van Chlorella tabletten of poeder?

 • Voel jij je energieker?
 • Heb je last gehad van bijwerkingen?
 • Had je klachten, en merk je nu een verschil met Chlorella?
Wij horen graag je mening hierover, zodat wij deze kunnen delen met anderen. Alvast bedankt.

Deel het op je sociale media

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »