Detox Xtra Capsules

 • Zuivering Lever en Gal
 • Synergetisch effect van 4 planten
 • Mariadistel - Artisjok
 • Paardenbloem - Curcuma
 • Ondersteunt de goede werking van de lever
Op voorraad
SKU
D001
Vanaf € 21,90
Spaarpunten U ontvangt 22 punt(en).

Zuivering van Lever en Gal

7B-Detox-xtra-lever-ontvetten

Detox Xtra bestaat uit 4 planten die helpen bij de ondersteuning van lever en galblaas.

 • Mariadistel extract ondersteunt de goede werking van de lever en galblaas.
 • Artisjok extract draagt bij tot een gezonde werking van de lever en ondersteunt de goede werking van de galblaas.
 • Paardenbloem extract bevordert de vertering en ondersteunt de eliminerende werking van de nieren en heeft een zuiverende invloed op het lichaam.
 • Curcuma extract heeft een positieve invloed op de lever en bevordert de vetvertering.

Lever reinigen

De lever is met zijn gewicht van 1,5 & 2 kg niet alleen het grootste orgaan van ons lichaam, het is ook het orgaan dat het meeste lichaamsfunctie voor ons uitvoert.

De westerse mens wordt overrompeld door gifstoffen van de lucht, het water, het milieu en de voeding. (pcb's, dioxines, ddt, milieugiften, nicotine, nitro-verbindingen, ammonium, benzeen, zware metalen, voedingsadditieven, medicijnen, alcohol.....).

Een andere reden is een hogere consumptie van snacks en junkfood die heel wat vetten, maar weinig andere, meer nuttige, voedingsstoffen bevatten. De gevolgen van deze veranderingen in eetgewoonten zijn vaak overgewicht, indirecte gevolgen gelinkt aan dit overgewicht en ten slotte de opstapeling van het overtollige vet in de lever, wat de uitvoering van deze basisfuncties bemoeilijkt.

Het menselijk lichaam reinigt zich continu op een natuurlijke manier. De lever, gal, nieren, darmen en andere organen voeren afvalstoffen af. Wanneer we overvloedig eten en/of alcohol drinken, en/of ouder worden kan het lichaam wel wat ondersteuning gebruiken.

De lever werkt voornamelijk als een filter voor giftige stoffen in het bloed om het zo te zuiveren en vrij te maken van schadelijke stoffen die problemen kunnen veroorzaken. Om deze reden is de lever dan ook een van de belangrijkste organen in het lichaam en het is van groot belang dat je er zorg voor draagt om zo je gezondheid optimaal te houden.

Detox Xtra ondersteunt een gezonde lever/gal functie met 100% natuurlijke ingrediënten. Het heeft een goede invloed op de vertering van vetten en helpt bij een opgeblazen gevoel na het eten.

 • Juiste selectie van klinisch-actieve ingrediënten.
 • Voordelig: tot 50% goedkoper in vergelijking met losse ingrediënten.

Mariadistel (Silybum Marianum)

7B-Detox-lever-met-mariadistel

De mariadistel is een ëën- of tweejarige plant die behoort tot de composieten familie. De legende zegt dat de witte vlekken op de bladeren veroorzaakt zouden zijn door de melk van Maria. De plant wordt zo een 60-150 cm hoog. Mariadistel bloeit in juli en augustus. De plant komt van nature voor in zuid-europa, noord-afrika en het midden-oosten. De jonge bladeren kunnen op dezelfde manier als spinazie gegeten worden, de jonge stengels als asperges. Het bloemhoofdje kan net als artisjok gegeten worden.

De heilzame stoffen van de Mariadistel zitten in de zwarte zaden. In deze zaden zit Silymarine, een verzamelnaam van hele sterke stoffen die weer onderverdeelt worden in de stoffen Silydianine, Silycristine en Silybine. Deze laatste is het sterkst vertegenwoordigd. Volgende stoffen komen ook nog voor: Histamine, Tyramine, Etherische Olie, Bitterstoffen en Tanine ofwel looistof. Silymarine is in staat om allerlei gifstoffen te neutraliseren.

Mariadistel ondersteunt de lever om de negatieve invloed die medicijngebruik, alcoholconsumptie, overdatig eten en andere schadelijke stoffen op de werking van de lever te beperken.


7B-Detox-galblaas-met-mariadistel

Artisjok (Cynara Scolymus)

7B-Detox-lever-met-artisjok

De artisjok is één van de oudste gecultiveerde groenten die we kennen. Zij komen oorspronkelijk uit Etiopië. Vandaag is Italië de grootste producent van de wereld. Al in de oudheid gebruikte de Grieken en de Romeinen de artisjok al om de spijsvertering te verbeteren. In het artisjok extract vinden we de heilzame stoffen Chorageen zuur en Cynarine. De bitter smakende stof Cynarine ondersteunt de functie van de lever en de galblaas.


Paardenbloem (Taraxacum Officinalis)

Afbeelding

De paardenbloem is een algemeen voorkomende wilde plant. Deze plant komt overal ter wereld voor. Taraxacum komt van het grieks "taraxos" wat wanorde betekent, en van "aka" wat remedie betekent. De naam "officinale" betekent uit de apotheek. De franse naam "pissenlit" komt van de vochtafdrijvende werking van de paardenbloem. Wij gebruiken de wortel van de paardenbloem waar de taraxim verantwoordelijk is voor de zuivering van gal, maar ook van de lever en de nieren.


Curcuma (Curcuma Longa)

7B-Detox-lever-galblaas-met-curcumine

Kurkuma is een geel kruid met een milde bittere smaak. Kurkuma wordt gewonnen uit de wortel van de plant Curcuma Longa of geelwortel, die bij de familie van de gember wortel wordt gerekend. Curcumine is het meest actieve bestanddeel in in Kurkuma, en speelt een rol bij de vertering van vetten en de normale werking van de lever en gal. Bevordert de spijsvertering en ondersteunt de reinigende werking van de lever en galblaas.

Wanneer Detox Xtra

Voor een volledige leverontgifting is het aangeraden om Detox Xtra gedurende 1 maand in te nemen. Het is ook aangeraden dit minstens 2x per jaar te doen.

Neem Detox Xtra gedurende 2 tot 3 dagen na alcohol gebruik, en zeker na een kater.

Waarom Detox Xtra van 7Bees?

 • Synergetisch effect van 4 producten.
 • Mariadistel - Artisjok - Paardenbloen - Curcumine.
 • 100% natuurlijke producten.
 • Voor de zuivering van lever en galblaas.
 • Optimale dosering per dag.
 • GMP en GMP+ gecertificeerde productie.
 • Snel en Gratis bij je thuis bezorgd.
 • Postpakket past door de brievenbus.
 • Zeer voordelig.
 • Grotere kortingen per aankoop van meerdere verpakkingen.

Detox Xtra is een voedingssupplement. (registratienummer: PL 2060/25)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Detox Xtra Capsules
Uw waardering

Cynara Scolymus L. Extract (Artisjok extract) - vulstof: cellulose, Taraxacum Officinale F.H. Wigg Extract (Paardenbloem extract) - Silybum Marianum L. Gaertn. Extract (Mariadistel extract) - Curcuma Longa Extract (Curcuma extract) - glansmiddel: magnesium stearaat - Ingrediënt van de capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.

Detox Xtra bevat 4 natuurlijke planten extracten.

Eigenschappen:

Detox Xtra is een voedingssupplement met 4 planten extracten: Artisjok, Paardenbloem, Mariadistel en Curcuma.

Gebruiksaanwijzing:

2 capsules per dag, Liefst 1 's middags en 1 's avonds tijdens de maaltijd innemen met een beetje water.

Samenstelling:

2 capsules bevatten:

 • Cynara Scolymus L.Extract (Artisjok Extract) 300 mg
 • Taraxacum officinale F.H. Wigg Extract (Paardenbloem Extract) 200 mg
 • Silybum Marianum L. Gaertn. Extract (Mariadistel Extract) 150 mg
 • Curcuma Longa Extract (Curcuma Extract) 100 mg

Opgelet:

Detox Xtra is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Niet gebruiken bij zwangerschap en tijdens de borstvoeding.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Te bewaren op een droge plaats (15-25 graden celcius)

Detox Xtra bevat geen allergenen.