Hoeveel valeriaan mag je per dag?

 

Hoeveel Valeriaan mag je per dag?

 

 

Valeriaan wortel Relax&Dream 7beesHoeveel valeriaan mag je per dag is niet vastgelegd in een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Wij raden aan tussen de 150 mg tot 600 mg per dag. En dit voor een volwassen personen. 

Opgelet: Alleen valeriaan producten zoals Relax&Dream van 7Bees die van de wortel afkomstig zijn, beschikken over de gunstige werking. Veel goedkopere producten in de handel bevatten soms valeriaan van de plant. 

Capsules van de valeriaanwortel koop je dus online bij 7Bees!

 

 

 

 

Valeriaan bijwerkingen

 

De meeste mensen verdragen dit goed. Er zijn dan ook geen echte bijwerkingen gekend. Bij sommige personen kunnen maag en/of darmklachten voorkomen.  Zoals misselijkheid, buikpijn en slaperigheid. Dit kan ook voorkomen als men te veel Valeriaan inneemt.

Er zijn ook geen belangrijke wisselwerkingen gekend met andere producten. 

 

Gevaar van te veel valeriaan tabletten

 

Valeriaan blad hoeveel valeriaan mag je per dagEr is niet dadelijk gevaar, maar overdaad schaadt altijd. En dan ga je de bijwerking verschijnselen krijgen zoals hierboven aangegeven. 

Pas dus altijd op met hoeveel valeriaan pillen he inneemt.

 

 

 

 

 

Valeriaan tijdens de zwangerschap 

 

Ook tijdens de zwangerschap is er weinig gekend bij het nemen van Valeriaan, er zijn ook nog geen studies over uitgevoerd. Daarom is het steeds aan te raden dit eerst met je arts te bespreken.

Dit geldt ook tijdens de borstvoeding. Men weet nog niet of valeriaan ook doorgegeven wordt bij de moedermelk. Daarom ook hier weer is het ten sterkste aanbevolen eerst contact te nemen met je arts. 

 

Valeriaan en alcohol, gaat dit samen?

 

Valeriaan Bloem Relax&Dream 7BeesGaat valeriaan en alcohol samen is wat veel mensen zich ook afvragen en daar is geen sluitend antwoord voor, daar er nog te weinig over bekend is. Er zijn dan momenteel ook geen beperkingen.

Let wel op: Valeriaan kan de werking van alcohol versterken of verlengen.

 

 

 

 

 

 

 

Relax&Dream bestellen met de valeriaanwortel!

 

Andere lazen ook:

https://www.7bees.com/valeriaan

https://www.7bees.com/relax-dream.html/