Kurkuma Capsules

Curcumine Xtra bestellen

In India wordt al eeuwenlang Kurkuma gebruikt. Men gebruikt de Kurkuma als kleurstof. Denk hier vooral aan de kerriepoeder. Het is de Kurkuma of zoals wij die hier kennen de geelwortel die de kerrie de gele kleur geeft. Maar ook in margarine of mosterd gebruikt men deze kleurstof. (bv.: Worcestersaus of Colman's original Engelse mosterd)

Maar werd en wordt ook gebruikt als smaakstof en als geneeskrachtig middel in de Ayurveda (tradionele Indische geneeskunde) en de tradionele Chinese geneeskunde.

 

De Kurkuma is familie van de Gember, daardoor bezit hij ook gezondheid bevorderde eigenschappen. Er bestaan wel tachtig verschillende soorten Kurkuma planten. De bekendste en meest veelbelovende als het om gezondheid bevorderende eigenschappen gaat is de Curcuma Longa plant. De sterkste werkzame stof in de wortel. Deze stof noemen me Curcumine.

Kurkuma kopen Curcumine Xtra

Koop je Kurkuma van 7Bees dan weet je dat deze van de Curcuma Longa komt.

 

Supplementen van Kurkuma

In onze Kurkuma capsules gebruiken wij de Curcumine uit de wortel van de Curcuma Longa plant. Maar niet de gewone Kurkuma/Curcumine, omdat deze niet gemakkelijk door de maag en darmkanaal kan worden opgenomen. Ook verlaat deze het lichaam snel weer. Er zijn verschillende soorten Kurkuma supplemenen op de markt. Wij gebruiken in onze Kurkuma capsules het hoogwaardig gepantenteerde BCM-95©. Deze Bio-Curcumine heeft een uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid vanwege essentiële oliën uit de wortel. Dit kan to 7x beter beschikbaar zijn dan de gewone Curcumine met zwarte peper. De reden dat men bij gewone Kurkuma supplementen zwarte peper toevoegt is voor een betere opname, maar ook hier verlaat deze het lichaam nog even snel.

Daarom kiezen wij voor onze Kurkuma capsules voor BCM-95© (Bio-Curcumine), want deze wordt beter opgenomen en blijft ook langer in het lichaam aanwezig.

 Kurkuka supplement Curcumine Xtra

Kurkuma kopen? Bestel nu Curcumine Xtra van 7Bees.

 

Kurkuma capsules tegen artrose, alzheimer en diabetes?

Kurkuma wordt wel eens het echte Superfood genoemd. Op het internet en in de vakliteratuur is er dan ook heel veel te vinden over de werking van Kurkuma capsules.

 

Waarom zou je meer Kurkuma moeten gebruiken?

  • Voor het behoud van soepele gewrichten
  • Voor het behoud van sterke botten
  • Goed voor lever en galwegen
  • Bevordert de spijsvertering
  • Ondersteunt het afweersysteem
  • Heeft een gunstige invloed op hart- en bloedvaten
  • Voor het behoud van een gezonde huid

 

 Ben je overtuigd van de werking van Kurkuma capsules?  Koop hier je Kurkuma pillen van 7Bees

 Curcumine Xtra 90 caps