Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
kurkuma-capsules-kopen-7bees

Kurkuma Capsules Kopen

Kurkuma capsules

Wat is Kurkuma?

In India wordt al eeuwenlang Kurkuma gebruikt. Men gebruikt de Kurkuma als kleurstof. Denk hier vooral aan de kerriepoeder.

Het is de Kurkuma of zoals wij die hier kennen de geelwortel die de kerrie de gele kleur geeft. Maar ook in margarine of mosterd gebruikt men deze kleurstof. (Bv.: Worcestersaus of Colman’s Original Engelse mosterd)

Maar werd en wordt ook gebruikt als smaakstof en als geneeskrachtig middel in de Ayurveda (traditionele Indische geneeskunde) en de traditionele Chinese geneeskunde.

De Kurkuma is familie van de Gember, daardoor bezit hij ook gezondheid bevorderde eigenschappen. Er bestaan wel tachtig verschillende soorten Kurkuma planten.

De bekendste en meest veelbelovende als het om gezondheid bevorderende eigenschappen gaat is de Kurkuma Longa plant. De sterkste werkzame stof in de wortel. Deze stof noemen me Curcumine.

Kurkuma-capsules-kopen-BCM-95

Kurkuma capsules kopen

In onze Kurkuma capsules gebruiken wij de Curcumine uit de wortel van de Kurkuma Longa plant. Maar niet de gewone Kurkuma, omdat deze niet gemakkelijk door de maag en darmkanaal kan worden opgenomen.

Ook verlaat deze het lichaam snel weer. Er zijn verschillende soorten Kurkuma capsules op de markt. Wij gebruiken in onze Kurkuma capsules het hoogwaardig gepatenteerde BCM-95©.

Deze Bio-Curcumine heeft een uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid vanwege essentiële oliën uit de wortel. Dit kan tot 7x beter beschikbaar zijn dan de gewone Curcumine met zwarte peper.

De reden dat men bij gewone Kurkuma capsules zwarte peper toevoegt is voor een betere opname, maar ook hier verlaat deze het lichaam nog even snel.

Daarom kiezen wij voor onze Kurkuma capsules voor BCM-95© (Bio-Curcumine), want deze wordt beter opgenomen en blijft ook langer in het lichaam aanwezig.

Koop je Kurkuma capsules van 7Bees dan weet je dat deze van de kurkuma Longa komt.

Waar is Kurkuma goed voor

  • Voor het behoud van soepele gewrichten.
  • Voor het behoud van sterke botten.
  • Goed voor lever en galwegen.
  • Bevordert de spijsvertering.
  • Ondersteunt het afweersysteem.
  • Heeft een gunstige invloed op hart- en bloedvaten.
  • Voor het behoud van een gezonde huid.
kurkuma-poeder

Kurkuma capsules tegen artrose, alzheimer en diabetes

Kurkuma wordt weleens het echte Superfood genoemd. Op het internet en in de vakliteratuur is er dan ook heel veel te vinden over de werking van Kurkuma capsules.

Door recente nieuwe EU-wetgeving mogen we alle gunstige effecten van het gebruik van Kurkuma Longa als voedingssupplement niet meer vermelden. Maar als je even googelt vind je hier meer over.

Ben je overtuigd van de werking van Kurkuma capsules? Kurkuma capsules kopen doe je veilig bij 7Bees. (Curcumine Xtra bevat ook Glucosamine en Boswellia)

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »