Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
Magnesium-citraat-bijwerkingen-7bees

Magnesium Citraat bijwerkingen

Magnesium Citraat bijwerkingen, waar opletten

Magnesium Citraat Bijwerkingen

Bij een magnesium supplement is het goed opletten op de dosering. Te grote hoeveelheden magnesium kan aanleiding geven tot diarree.

De EFSA (European Food Safety Authority) geeft als veilige bovengrens in magnesium supplement een maximum van 250 mg op. Er zijn geen wettelijke maximale hoeveelheden vastgelegd.

Magnesium allergie symptomen

Je kan ook een Magnesium allergie krijgen, maar dit is eerder zeldzaam.

Wanneer je lichaam allergisch reageert op magnesium, kan je last krijgen van een prikkende en een jeukende huid. Je kan ook als allergische reactie kleine rode plekjes op de huid of eczeem krijgen.

Te veel magnesium bijwerkingen

Bij meer als 250 mg magnesium als veilige bovengrens vastgelegd door het EFSA neemt de kans op diarree uitermate toe. Dit komt vooral voor met Magnesium Oxide en Magnesium Sulfaat. 

Vanaf 2500 mg kunnen ook spierzwakte en een veel te lage bloeddruk optreden.

Personen met een verzwakte nierfunctie kunnen beter geen magnesium supplementen nemen. Omdat de nieren het magnesium niet voldoende kunnen afvoeren.

Dus bij een te hoge dosis (overdosis) aan het magnesium kunnen maag- darm- en buikkrampen, misselijkheid en diarree ontstaan.

Magnesium C+ van 7Bees is met het goed opneembare Magnesium Citraat.

Magnesium bijwerkingen van citraat zijn er minder omdat de darmen niet overprikkelt als magnesiumsulfaat en magnesiumoxide. En is ook nog veel beter opneembaar.

Magnesium C+ van 7Bees bevat ook nog Vitamine C 120 mg, wat 150% is van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. En dit voor een maximale opname van energie en versterkt de weerstand.

claims
  • Vitamine C draagt bij tot het behouden van een optimale energiebalans, het zorgt voor een maximale opname van energie vanuit de voeding en hierdoor werkt het in op de vermoeidheid en het gevoel van moeheid.
  • Draagt bij tot een optimale werking van het afweersysteem.
  • Verhoogt de opname van ijzer uit de voeding.

Ook is er gereduceerd L-Glutathion 200 mg per dag aan toegevoegd. Glutathion is één van de belangrijkste stoffen die het lichaam kan inzetten bij bescherming van de cel. Heeft ook immuun versterkende eigenschappen en is een antioxidant.

De gereduceerde vorm van Glutathion geeft alleen de beschermende werking.

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »