Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
spirulina-kopen-7bees

Spirulina kopen?

Wat zijn de Spirulina bijwerkingen?

Spirulina bijwerkingen

Spirulina heeft voor de meeste mensen geen bijwerkingen. Het is wel aangeraden om Spirulina van goede kwaliteit te kopen.

Spirulina capsules, tabletten of poeder koop je het best van een kwaliteitsmerk. De kans is veel kleiner dan dat je Spirulina van slechte kwaliteit koopt.

Deze kan vervuild zijn met zware metalen, bacteriën die buikkrampen, misselijkheid, braken en zelfs de lever kunnen beschadigen.

Ook wordt Spirulina capsules, poeder of tabletten afgeraden voor mensen met nierstenen, en sommige mensen ervaren ook een allergie van algen.

Dit kan jeuk en irritatie veroorzaken. Bij hele grote hoeveelheden kan Spirulina bijwerkingen hebben, zoals maagproblemen en diarree.

Is spirulina goed voor afvallen?

Spirulina capsules, tabletten of poeder zou er voor zorgen dat je sneller een voldaan seintje krijgt van je hersenen waardoor je minder eet en dus afvalt.

Je raakt snel en langdurig verzadigd door het hoge gehalte van eiwitten in de Spirulina poeder of tabletten. Daarom is het aangeraden 15 tot 20 minuten voor de maaltijd een tablet Spirulina te nemen zodat je minder honger hebt aan tafel.

De eiwitten in Spirulina zijn oplosbaar in water tegenover deze welke in vlees, kip of eieren zit. Je krijgt ook door de Spirulina tabletten of poeder meer energie zodat je ook meer gaat bewegen wat ook weer een goede invloed heeft op je gewicht.

Is spirulina gezond?

Aan Spirulina worden verschillende gezondheidseffecten toegeschreven. Het is goed voor de lichamelijke en geestelijk welzijn.

Voor mensen die niet of onvoldoende verse (biologische) groenten en fruit eten.

  • Verbetering van het concentratievermogen.
  • Zuivert de huid.
  • Bevordert het herstel na lichamelijke inspanning.
  • Ontgiften van bloed en weefsel.
  • Stimuleert het immuunsysteem.
  • Stimuleert de bloedsomloop.
  • Verbetert de bloeddruk.
  • Voorkomt rusteloosheid.
  • Helpt hart- en vaatziekten te voorkomen.
  • Verbetert cholesterolniveaus.

Daarbij is Spirulina rijk aan vitamines(11), mineralen(10) en aminozuren(18). De Spirulina tabletten of poeder bevatten 60% eiwitten , 96 spoorelementen, rijk aan antioxidanten, chlorafyl, plantaardige GLA, Epa en DHA.

Spirulina tabletten, hoeveel per dag?

Wij raden 2 tot 4 gram per dag aan als je alleen Spirulina neemt. Je kan het ook samen nemen met Chlorella.

De ervaring leert dat een mix voor de meeste mensen een optimaal resultaat geeft. Dan raden wij 1 capsule Spirulina 1000 mg aan samen met 1 tablet van 1000 mg Chlorella

Zie ook het 7Bees voordeel pakket Superfoods.

Wat zijn jouw Spirulina ervaringen?

We horen graag wat jouw ervaringen zijn met Spirulina. Wat voor positieve voordelen het jouw heeft opgeleverd.

Heeft het geholpen bij het afvallen? Geeft het je meer energie tijdens het werk of de studies. Of tijdens een dagje weg te voet of met de fiets. Je kan dit delen op onze productpagina van onze Spirulina capsules.

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »