Valeriaan tabletten van de valeriaanwortel.

Waarom Valeriaanwortel?

Valeriaan bloem

 

De Valeriana Officinalis komt van nature in Europe voor. Het is een kruidachtige plant uit de kamperfoelie familie. De plant is tussen de 60-120 cm hoog. De bloeitijd is in juni-juli met een mogelijke nabloei in september. De stengel is kaal, de bladeren zijn geveerd met getande bladslippen. Groeit vooral op vochtige humusrijke plaatsen met niet te veel schaduw. Bloemen van de plant valeriaan worden gebruikt in parfum.

 

De gunstige werking van de valeriaanwortel is al eeuwen bekend. Niet alleen helpt het bij stress, het zorgt ook voor een goede nachtrust.  De belangrijkste actieve stof in de valeriaanwortel is valeriaanzuur. Dit is een geurstof die de plant gebruikt om insecten af te stoten. Maar bv-katten zijn er zot van. Andere delen van de plant bevatten deze werkzame stof niet.

Dus als je een valeriaan supplement koopt kijk je beter even na of het van de wortel is. En niet van de gehele plant. 

Valeriaanwortel kan veilig langere tijd gebruikt worden. Bij normaal gebruik zijn er geen ontwenningsverschijnselen, en geen risico op verslaving.

 valeriaanwortel Relax&Dream

 

Gebruik van Valeriaan tabletten.

Ter bevordering van de slaap een half uur voor het slapen gaan 2-3 tabletten innemen met voldoende water.

Ter verlichting van symptomen van nervositeit, innerlijke onrust of stress 3x daags 1 tablet innemen met voldoende water.

Meer als 3 tabletten valeriaan per dag is niet aan te raden. Valeriaan tabletten zijn bij normaal gebruik niet verslavend en mag langere tijd achter elkaar gebruikt worden.

Gebruiken bij: 

  • Nervositeit
  • Stress
  • Slaapmoeilijkheden


Valeriaan tabletten

De valeriaan tabletten van 7Bees (Relax&Dream) zijn aangevuld met passiebloem, slaapmutsje en hop voor een extra ondersteuning. Volgens de laatste studies zou valeriaan met hop ook een veel beter resultaat dan uitsluitend valeriaan.

De valeriaan in Relax&Dream is het extract van echte valeriaan. Bevat 0,8% valeriaanzuur, een equivalent met 0,95 gr gedroogde wortel.

 

Valeriaan tabletten Relax&Dream
 

Overdag ontspannen, 's avonds lekker slapen dankzij Relax&Dream
 

Natuurlijke rustgever = niet verslavend!

 

Liefst één op twee slaapt regelmatig slecht. De meesten van hen laten hun slaapproblemen voor wat ze zijn. Uit angst voor het verslavende effect van slaapmiddelen

Met Relax&Dream hoef je daar niet bang voor te zijn: deze 100% natuurlijke rustgever werkt niet verslavend. Je kan er op elk moment mee stoppen. Ook andere gekende bijwerkingen van slaappillen (zoals sufheid) heb je niet met Relax&Dream. 

 

Relax&Dream bestellen met de valeriaanwortel!