veel-plassen-man-banner-blog-manspro
|

Veel plassen man – Plasproblemen?

Plas problemen? Moeilijk of veel plassen man

Plasproblemen bij de man

Plasproblemen krijgen als man is heel onaangenaam. Bijna elke man vanaf 40 jaar krijgt te maken met een vergrote prostaat onder invloed van hormonen en kan met name rond je 50 ongemakken veroorzaken. Dit veroorzaakt dus plasproblemen, zoals het heel veel moeten plassen als man of juist een plasprobleem. In de meeste gevallen is dit goedaardig. Men noemt dit het Berigne Prostaat Hyperplasie, of afgekort BPH.

Ongeveer 30% van alle mannen heeft een zodanige vergroting van de prostaat bij het ouder worden dat hij er last van ondervindt. Veel plassen of niet kunnen plassen zijn dan veelvoorkomende plasproblemen als man. Als je veel moet plassen, wil je dit natuurlijk onder controle kunnen houden. Ondervindt je problemen bij het plassen? Moet je veel plassen of heb je moeite met plassen?

  • Voor een goede conditie van de urinewegen kiezen mannen vanaf 40-45 jaar voor Mansprime

Veel moeten plassen als plasproblemen bij de man

Een hinderlijk effect van een vergrote prostaat kan zijn dat de blaas overactief wordt. Dit wordt ook wel de overactieve blaas genoemd en zorgt voor plasproblemen bij de man. De prostaat bevindt zich aan de onderkant van de plasbuis. De prostaat maakt het zaadvocht aan, hierdoor kunnen de zaadcellen na de zaadlozing langer buiten het lichaam actief en in leven blijven.

veel-plassen-man

Het is een relatief klein orgaan, ongeveer zo groot als een kastanje, maar kan soms groeien tot de grote van een appelsien. Omdat de prostaat groeit, verkleint de doorgang in de plasbuis en worden de spieren van de blaas sterker. Hierdoor wordt de blaas overactief, zodat de aandrang om veel te plassen steeds aanwezig is.


Moeite met veel plassen als man

Niet kunnen plassen of plasproblemen hebben als man kan dezelfde reden hebben als veelvoudig plassen, maar er is geen overactieve blaas, zodat men niet goed kan uitplassen, zwakkere urinestaal, tot het niet opgang komen van de plas ervaart. Dit zorgt dat je moeite kan hebben om te plassen en stress bezorgen.


Ontdek snel onze producten tegen plasproblemen voor de man en los de jouwe op!

Mansprime is een hoogwaardig voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor mannen vanaf 40 jaar.


Voor het behoud van een goede conditie van de urinewegen


Mansprime bevat een uitgebalanceerde formule met:

  • Zaagpalm extract: Draagt bij tot een goede werking van de urinewegen;
  • Pompoen extract: Draagt bij aan een goede blaasfunctie;
  • Lijnzaadextract: Met ligmanen, hebben een krachtige antioxidante werking en dragen bij tot een goede werking van de urinewegen;
  • Wilgenroosje: Draagt bij tot normale urinewegen;
  • Zink: Draagt bij tot het instandhouden van normale testosteron in het bloed, alsook tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting.

Ook met Sojakiem extract, Beta-sitosterol, lycopeen en Kurkuma extract om jouw plasproblemen als man weg te werken. Bestel dus snel jouw oplossing en leef terug zorgeloos!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *