Student pakket

Afbeeldingen
Student pakket

Availability: In voorraad

Actiepakket speciaal voor de student, bestaande uit Krill Omega 3, Multivit Xtra 30 en Magnesium C+

Normale prijs: € 48,70

Speciale prijs € 34,90

U ontvangt 100 punt(en).

Beschrijving

Actiepakket speciaal voor de student, bestaande uit Krill Omega 3, Multivit Xtra 30 en Magnesium C+

Krill Omega 3

Vanwege de goed opneembaarheid van krillolie heeft men geen sterke vissmaak en onaangename oprispingen.

Tegenover visolie heeft Krill ook een hoog gehalte aan krachtige anti-oxidanten. (Astaxanthine)

Regelmatig vette vis eten is goed voor het geheugen. Dit houdt verband met de omega-3 vetzuren die in vette vis zitten. Met Krill Omega 3 kun je de inname van omega-3 vetzuren verhogen. Goed als je geen 2 keer per week vette vis eet.

Het aanbevolen gebruik van Krill Omega 3 is 2 capsules per dag voor een gunstige invloed op o.a. hart- en vaatstelsel, gemoedstoestand, huid en zenuwstelsel. DHA draagt ook bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Krill Omega 3 heeft ook gunstige invloed op de gewrichten samen met Curcumine Xtra

Multivit Xtra 30

Multivit Xtra met 12 vitaminen, 9 mineralen en 3 plantenextracten, welke je kunnen helpen om de zware eisen die dagelijks aan lichaam en geest gesteld worden vlotter te overwinnen. (Reg.Nr. NUT_PL 2060/1)

1 tablet bevat:

 • Gestandaardiseerde Ginkgo biloba extract met 24% ginkgoflavonglycosiden en 6% terpeenlactonen: 80 mg
 • Gestandaardiseerde Rhodiola rosea extract met 3% rosavinen: 50 mg
 • Gestandaardiseerde Panax ginseng extract met 14% ginsenosiden: 14 mg
 Vitamine A    800 ug            100% *      Vitamine E                     12 mg           100% *    
 Vitamine B1       1,1 mg    100% *      Chroom      40 ug   100% *
 Vitamine B2       1,4 mg    100% *    Ijzer      14 mg   100% *
 Vitamine B3     16 mg    100% *    Jood    150 ug   100% *
 Vitamine B5       6 mg    100% *    Koper        1 mg   100% *
 Vitamine B6       1,4 mg    100% *    Magnesium    375 mg   100% *
 Vitamine B12                      2,5 ug    100% *    Mangaan        2 mg   100% *
 Foliumzuur   200 ug    100% *    Molybdeen       50 ug   100% *
 Biotine     50 ug    100% *    Seleen       55 ug   100% *
 Vitamine C     80 mg    100% *    Zink      10 mg   100% *
 Vitamine D       5 ug    100% *        

* ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid)

Rhodiola rosea 50 mg

De roavinen (actieve stoffen uit de wortel van de Rhodiola-plant) in het het Rhodiola rosea extract helpen het organisme om de nodige energie vrij te zetten bij grote fysieke en geestelijke inspanningen. Rhodiola helpt bij korstondige stress en vermoeidheid en is positief voor lichaam en geest.

Ginkgo biloba 80 mg

Ginkgo biloba extract bevat een aantal in de natuur unieke bestanddelen, zoals ginkgo-flavonglycosiden en terpeenlactonen (ginkgoliden en bilobaliden). De voorbije decennia hebben wetenschappers uitvoerig de effecten van deze stoffen op ons organisme bestudeerd. Zo heeft men vastgesteld dat Ginkgo de doorstroming van het bloed ondersteunt, het geheugen verbetert en goed is voor het concentratievermogen.

Panax Ginseng 14 mg

Reeds eeuwenlang kennen de chinezen het versterkende gevoel van Ginseng bij mentale en lichamelijke prestaties. Ginseng versterkt de levenskracht, heeft een positieve invloed op de energie bij korte periodes van vermoeidheiden helpt bij geestelijke druk en inspanning. Tevens ondersteunt Ginseng de stofwisseling en verhoogt het de natuurlijke weerstand van het organisme.

Magnesium C+

Magnesium C+ voor een gezonde werking van spieren en zenuwstelsel, vermindering van vermoeidheid, bescherming tegen stress en goed voor een gezonde werking van botten en kraakbeen. (Reg.Nr. NUT_AS 2060/4)

Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) hebben zeker 20% van de volwassenen in West-Europa een te lage inname van magnesium. Ongezond eten is hiervan een belangrijke oorzaak.

Wie veel aan sport doet, aan veel stress bloot staat, dagelijks zwaar lichaamlijk werk verricht, of wie de anticonceptiepil neemt heeft een verhoogde afvoer van Magnesium.

Magnesium is een uiterst belangrijk mineraal in ons lichaam. Het is een onmisbare schakel in talloze fysiologische processen.

De Magnesium capsules van 7Bees bevatten het goed opneembare magnesium citraat. Het voordeel van citraat is dat het zeer snel wordt opgenomen en niet de darmen overprikkelt als magnesium sulfaat of magnesium oxide doet.

Verschijnselen van Magnesium tekort.

 • Rustloze Benen
 • Hoofdpijn
 • Stress (prikkelbaar, zenuwachtig
 • Vermoeidheid
 • Jeuk of ongevoelige ledematen (handen - voeten)
 • Krampen in de bovenbenen, kuiten en tenen
 • Concentratie problemen.

Reden van Magnesium tekort

 • Diarree
 • Alcohol
 • Dieet
 • Stress
 • Contraceptiva
 • Zweten
 • Geen gevarieerde/evenwichtige voeding
Beoordelen
Ingrediënten

Krill Omega 3

Eco Krill Olie (Neptune NKO) 500 mg, Zachte capsule: gelatine (E441), glycerine (E422), water

Multivit Xtra

Magnesiumoxide - Ginkgo biloba L.extract (gestandaardiseerd) - Ascorbinezuur - Rhodiola rosea L. extract (gestandaardiseerd) - Ijzerfumaraat - Zinkcitraat - bevochtinginsmiddel: Vernetnatriumcarboxymethylcellulose (E468) - glansmiddel: Magnesiumstearaat (E470b)- vulstoffen: Cellulose (E460) -Hydroxypropylcellulose (E463) - DL-alfa-tocoferylacetaat - Nicotamide - vulstof: Hydroxypropylmethyl- cellulose (E464) - Panax Spp. Ginseng extract (gestandaardiseerd) - kleurstof: Titaandioxide(E171) - Calcium-D-pantothenaat - Mangaancitraat - Retinylacetaat - Kopercitraat - Cholecalciferol - Pyridoxinehydrochloride - Riboflavine - Thiamine mononitraat - glansmiddel: Shellac (E904) - Propyleenglycol (E1520) - Chroomchloride - Kaliumiodide - Natriumseleniet - kleurstof: Riboflavinefosfaat (E101) - Foliumzuur - Natriummolybdaat - D-biotine - Cyanocobalamine.

Magnesium C+

Magnesium Citraat, Fructo-oligo-saccharides (FOS), Vulstof van de capsule: Gelatine, Gereduceerd L-Glutathion, L-ascorbine zuur, Kleurstof van de capsule: Titaandioxide

Bijsluiter