Geschiedenis en ontstaan 7Bees

In 1981 nemen onze ouders Laboratoria Wolfs over dat zicht toen in zwaar onweer bevond. Er werkte toen meer als 100 werknemers maar was zeer verlieslatend. Na een herstructurering en een opsplitsing werd in 1982 terug opgestart met productie en verpakking van geneesmiddelen en voedingssupplementen uitsluitend in harde vormen. (tabletten en harde gelatine capsules) En dit met 6 medewerkers.

In de loop der jaren na onze studies vervoegen wij ons ook in het bedrijf en groeit het bedrijf weer naar meer dan 50 werknemers. Laboratoria Wolfs wordt ook de specialist in tabletten en capsules.

We bereiken dan ook in 1996 de magische grens van een productie van meer dan 1.000.000.000 tabletten per jaar.

In 1999 nemen wij na het overlijden van onze ouders het bedrijf over. We leveren dan tabletten en capsules aan verschillende grote internationale hulporganisaties, aan multinationals en verschillende kmo’s in Europa. Wij produceren ook voor verschillende grootwarenhuizen de eigen voedingssupplementen.

Doordat we op de bestaande locatie uit onze voegen barsten en te kunnen voldoen aan de steeds strengere eisen voor de productie van geneesmiddelen verhuizen we in 2004 naar een volledig nieuw plant in Zwijndrecht.

Door de investeringen en nog strengere eisen komt er in 2007 een nieuwe externe aandeelhouder bij. Het machinepark wordt sterk uitgebreid zodat het voldoet aan alle nieuwe eisen. En wij richten op dat moment ook Pharinex op. Waar wij onze eigen geneesmiddelen en voedingssupplementen in onderbrengen.

3 jaar later in 2010 verkopen wij Laboratoria Wolfs en gaan we verder met Pharinex. Het op de markt brengen in België van geneesmiddelen en voedingssupplementen in de apotheek.

2011 is er dan de oprichting van 7bees, voor het op de online markt brengen van premium voedingssupplementen aan een maatschappelijke correcte prijs.

De eerste producten komen in 2013 online beschikbaar. En krijgen wij steeds meer tevreden klanten waar er nu na 10 jaar nog steeds leverancier aan huis zijn.

In 2022 fusioneren Pharinex en 7bees met elkaar en gaat alles verder onder Pharinex, maar blijft 7bees bestaan als merknaam voor het online gamma van producten.

2023 – Het 10 jarig jubileum op de markt. En dat gaan we vieren met een nieuw logo en verschillende nieuwe producten zodat we klaar zijn voor de volgende 10 jaar.

Hierbij danken wij ook al onze klanten voor het vertrouwen in onze producten.