Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra

Wat is de beste multivitamine?

Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product.

In dit artikel leest u welke multivitamine de beste is en waarom. Als u kiest voor Multivit Xtra, bent u dagelijks verzekerd van een optimale dosering van Multivitamine.

Het nut van Multivitamine

Vitaminen nemen we meestal op uit ons voedsel. Het voedsel (plant en/of vrucht) nemen dit op uit de bodem.
Maar als de gevraagde stoffen niet meer of niet genoeg meer in de bodem zitten door de over beplanting en meststoffen kunnen de planten en/of vruchten deze ook niet meer opnemen.
Het is een feit dat de bodem steeds armer wordt. Zelfs met biologische geteelde producten.
Ook het te vroeg plukken en laten rijpen tijdens transport maakt dat de vrucht niet de nodige vitaminen en mineralen kan opnemen.

Optimale dosering van de beste Multivitamine

De beste multivitamine zijn multivitamine met alle vitaminen aan 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Zo weet je dat je genoeg neemt, maar ook weer geen overdaad.

De beste multivitamine zijn ook aangevuld met mineralen. Hier is het ook weer aangeraden 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid per tablet.

Multivit Xtra is een krachtig multivitamine complex boordevol vitaminen mineralen en hoogwaardige planten. Die mee kunnen helpen voor de lichamelijke en geestelijke KRACHT. (12 vitaminen en 9 mineralen aan 100% ADH in 1 tablet aangevuld met 3 planten extracten)

  • Ginkgo biloba bevordert de bloedsomloop in het gehele lichaam.
  • Panax Ginseng verbetert de geestelijke prestaties.
  • Rhodiola ondersteunt de normale psychologische functie en draagt bij aan een normaal energy-metabolisme.
wat-is-de-beste-multivitamine

Vitamine supplement met exclusieve hoogwaardige extra's.

Een goede vitamine supplement met de exclusieve extra’s is Multivit Xtra. Buiten de 12 vitaminen en 9 mineralen zitten er dus ook nog 3 planten extracten in.

Ginkgo biloba 80 mg per tablet, welke je ook los kan terugvinden in de winkel als tablet voor een prijs van €5,00 tot wel €18 voor 60 tabletten. (Gemiddeld prijs: €11/60 tabletten = €0,20 per tablet.

Zo ook voor Panax Ginseng 14 mg en Rhodiola Rosea 50 mg per tablet.

Als je weet dat een tablet Multivit Xtra maar €0,20 kost, is dit een mooie besparing. Daarnaast bent u verzekerd van goede multivitamine.

Wij kunnen deze prijzen hanteren omdat wij dit in zeer grote aantallen laten produceren en dit door de vele tevreden klanten.

Kwaliteit Multivitaminen

Er zijn multivitaminen van goede en slechte kwaliteit op de markt. Multivit Xtra gaat 100% voor kwaliteit.

Ons product heeft een NUT-nummer (NUT_PL 2060/1), wat aangeeft dat het door het Federaal agentschap voor de voedselveiligheid is goedgekeurd. Op de formule en de gekozen grondstoffen.
Wij gebruiken enkel voor Farma goedgekeurde grondstoffen, en laten onze tabletten produceren onder GMP voorwaarden in een GMP goedgekeurd productiebedrijf in de BeNeLux.

Dus je bent zeker dat de juiste grondstof aan de hoogste kwaliteit in Multivit Xtra zit.

Multivit Xtra heeft meer dan 135 claims!

Alle 136 wettelijke gezondheid claims die Multivit Xtra mag voeren van het EFSA vind je hier. (European Food And Safety Authority) Dit zijn dus bewezen claims!

Wat is de beste Multivitamine:

Multivit Xtra jouw beste Multivitamine ook verkrijgbaar met stapelkorting.

Deel het op je sociale media

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »