Bestellingen voor 16 uur, worden dezelfde dag verzonden. Sturen je ook een mailtje wanneer de goederen bij ons vertrokken zijn. Je hebt je bestelling altijd binnen 5 werkdagen in huis. Duurt het bij jouw langer neem dan contact met ons op, dan kan het zijn dat er onderweg iets fout is gegaan of door ons een fout is gemaakt. In dit geval sturen wij je zo snel mogelijk nogmaals jouw bestelling.

Je kan betalen met Mistercash/Bancontact, Ideal, kredietkaarten, Paypal, overschrijving en vanaf 1 januari 2014 ook met achteraf betalen. De betalingen lopen langs een bekende en veilige betalingsprovider Multisafepay, Afterpay en Paypal inc.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze producten. Laten onze producten ook uitsluitend produceren bij GMP en GMP+ goedgekeurde bedrijven in de Benelux. Onze producten zijn ook allemaal genotificeerd (geregistreerd) in Belgie, het land met een van de strengste wetgevingen voor voedingssupplementen in Europa. De voedingssupplementen genotificeerd in Belgie beantwoorden dan ook aan zeer strikte normen inzake kwaliteit en veiligheid. Alle producten van 7Bees zijn van farmaceutische kwaliteit, de hoogst mogelijke kwaliteit binnen de farmaceutische industrie. Zodat je er kan vanuit gaan dat wij een hoge kwaliteit leveren.

Per product moet een notificatiedossier worden voorgelegd aan het FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen, die, indien goedgekeurd een notificatienummer aan het product toekent. De notificatieprocedure bedoeld als een informatie/mededeling, omvat heden ten dage een kritische evaluatie, door sommige vergeleken met een "autorisation de mise sur le marche'. Een notificatie bestaat uit twee delen: - De benaming "NUT" (nutrienten: vitamines of mineralen), "PL" (planten) of "AS" (andere stoffen), of een combinatie van die termen. - Een nummer, uniek voor dat product. Hier kan je elk product nakijken: health.be/foodsup.

7Bees ontwikkeld zelf de producten (geen royalty's te betalen), en laat deze produceren in de Benelux, zodat de transportkosten tot het minimum beperkt blijven. Ook gebruiken we geen dure verpakkingen, geen doosjes, geen bijsluiters, en hebben we ook maar 3 afmetingen van verpakking, wat het mogelijk maakt deze in zeer grote hoeveelheden aan te kopen, aan een zeer gunstige prijs. Ook maar 1 etiket voor de verpakking als het transport. Dus geen tussenpersonen, geen groothandels, geen winkels, geen verkopers wat maakt dat wij grondstoffen van de beste kwaliteit kunnen gebruiken aan deze prijs

Je ontvangt je bestelling door de brievenbus, in een speciale brievenbusverpakking. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor ontvangst. De producten zitten verpakt in een farmaceutisch dicht gesealde flacon, met deksel om te kunnen afsluiten na opening sealing.

Wanneer je besluit het door jouw gekochte product toch niet wenst te gebruiken dient je dit binnen de 30 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product, zolang de zegel niet verbroken is dit te retourneren, via het formulier aanwezig bij de verzending, waar je ook al onze gegevens kan terugvinden. Graag ook een mailtje zodat we dit kunnen opvolgen aan retour@7bees.com. Je kan jouw bestelling dan retour zenden, dit alleen indien de sealzegel op de flacon nog volledig intact is. Het retour zenden van jouw bestelling is voor jouw kosten, tenzij anders overeengekomen met ons. Wij storten het door jouw betaalde bedrag binnen de 14 dagen terug op jouw rekening.

Als je een klacht hebt over onze diensten of een ontvangen bestelling kun je deze schriftelijk melden. Je kan jouw klachten sturen naar klachten@7bees.com met de vermelding klacht. Bij ontvangst bij 1 van onze medewerkers zal die jouw een bevestiging sturen. Je krijgt dan binnen de 2 werkdagen een reactie op jouw klacht.

Om kosten te besparen drukken wij geen bijsluiters. Je kan op de webpagina van het product bij het tabje bijsluiter onderaan de bijsluiter downloaden. Ook bij de bevestigingsmail van de verzending sturen wij een link naar de bijsluiter mee, waar je deze kan downloaden in een PDF document.

Wij leveren gratis in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Mocht je in ander land van de Eurozone wonen en je wil bestellen laat ons even een seintje. Momenteel leveren wij nog niet buiten de EU.

Nee, het maakt niet uit welke betaalmethode je kiest, je kan bij ons altijd kosteloos je betaling doen.

De transacties die worden verricht bij 7Bees worden verzorgd door de betaaldienstenleverancier Multisafepay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen..

Als je een kortingscode hebt, kan je deze invullen bij het afrekenen. Je kan maar 1 kortingscode per bestelling gebruiken. Kijk dus altijd even welke kortingscode het voordeligst is.

De gespaarde punten kan je ten alle tijde gebruiken als korting.