Wetenschappelijke producten

Prijs-kwaliteit vergoeding

Gratis verzending in Benelux

Een voedingssupplement om je nachtrust te verbeteren klinkt als een droom. Waarom zou je voor slaappillen kiezen als je op een veel gezondere manier je slaap kan verbeteren door een simpel voedingssupplement voor de nachtrust? Dat vind je dus bij ons. Neem eens snel een kijkje voor waarom het zo nuttig is.

Niet het gewenste product gevonden?

Bekijk ons gehele voedingssupplementen assortiment

Relax-Dream-LV-NL

Waarom heb je een voedingssupplement nodig voor je nachtrust?

Hoe ouder je wordt, hoe vaker je slaappatroon verslechtert en hoe meer nood aan goede slaap je hebt. Een goede slaap bepaalt namelijk mee of je een goede dag tegemoet gaat of niet. Heel veel mensen slapen slecht, maar willen hier geen middeltjes voor gebruiken uit angst dat dit een verslavend effect geeft. Ons voedingssupplement voor betere nachtrust heeft dat niet, de ingrediënten zijn wetenschappelijk onderbouwd met de laatste onderzoeken. Het is verstandig om te lezen hoe je ons voedingssupplement voor verbeterde nachtrust mag nemen. Negeer je slechte slaap niet, doe er wat aan! Een uitgerust persoon heeft ook meer energie om aan de dag te beginnen.

Ga voor betere slaap met valeriaantabletten!

Er bestaan bedrijven die de hele valeriaanplant gebruiken in hun voedingssupplementen voor de nachtrust.  Dit is echter niet goed omdat de werkende bestanddelen enkel in de wortel zitten en wij gebruiken enkel de wortels, samen met andere bestanddelen die goed zijn voor de slaap en ontspanning. Ja, je kan de tabletten niet alleen voor betere slaap maar ook voor minder spanning in je lichaam gebruiken. Dus wacht niet langer en bestel jouw tabletten of contacteer ons via ons e-mailadres helpdesk@7bees.com