Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten

Wat is Astaxanthine

Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als Vitamine E.

Astaxanthine wordt gemaakt door plankton, schimmels, bacteriën, algen en sommige planten om zich te verdedigen tegen de schadelijke effecten van zuurstof en zonlicht.

Men vindt de meeste concentratie Astaxanthine terug in de groene micro alg Haematococcus Pluvialis. Deze alg dient als voedsel voor de krill, zalm, forel, garnaal, kreeft, krab wat hen ook de roze kleur geeft. Ook sommige vogels danken hun roze kleur aan deze alg, zoals de flamingo.

Uit onderzoeken blijkt dat het antioxidant vermogen superieur is aan dat van andere carotenoïden als bètacaroteen, lycopeen en luteïne, evenals van vitamine E.

Astaxanthine is in 1972 ontdekt door professor Basil Weedon in Engeland. De naam komt voort van “Asta” is Grieks voor Krab. Wellicht dat Weedon de rode kleur die krabben kenmerkt in de naam heeft willen laten terugkomen.

Astaxanthine bijwerkingen

Er zijn momenteel geen bijwerkingen gekend. Astaxanthine is ook al meer dan 10 jaar zonder problemen op de Amerikaanse, Japanse en Europese markt; in de Verenigde Staten heeft Astaxanthine de GRAS-status (Generally Recognized As Safe).

Astaxanthine kopen

Waar moet men opletten bij Astaxanthine kopen

Men kan Astaxanthine kopen in capsules, nadeel is dat voor een goede opname deze samen moet genomen worden een vethoudende maaltijd.

Het is beter om de Astaxanthine binnen te krijgen via een natuurlijke bron, zoals kreeft, krab, zalm en krill. Krill is een klein garnaalachtig schaaldiertje gekend onder de naam Euphasia superba dat onderaan de voedselketen staat en gevangen wordt rondom Antarctica. Hierdoor is de krill olie van nature arm aan zware metalen, pcb’s, …

Astaxanthine-kopen-krill

Astaxanthine voordelen in krill olie

Astaxanthine is sterk aanwezig in de krill olie wat het ook de rode kleur geeft. Doordat Astaxanthine een zeer krachtig Antioxidant is heeft het ook als functie een bewaarmiddel te zijn voor de krill olie, wat een voordeel is tegen visolie.

Doordat krill olie een vettige olie is, wordt de Astaxanthine ook beter opgenomen en heb je hierdoor al een voordeel bij lage dosis en geniet je ook van de voordelen van de krill olie.

Wil je Astaxanthine kopen raden we je aan dit te doen in een vettige emulsie voor een betere opname, zoals in krill olie welke je kan terugvinden in onze Krill Omega 3 capsules.

Deel het op je sociale media

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »