Chlorella-bestellen
|

Chlorella tabletten -Chlorella bestellen

Wat is Chlorella vulgaris?

Chlorella is een eencellige groene alg die befaamd staat om zijn hoge gehalte aan voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen. Het hoort tot de klasse van chlorofyten. Dit kan gevonden worden in zoetwateromgevingen zoals meren en vijvers.

Chlorella is rijk aan chlorofyl, het groene pigment dat verantwoordelijk is voor fotosynthese. Het bevat ook een scala aan essentiële voedingsstoffen zoals proteïnen, vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Deze alg wordt vaak ingezet als voedingssupplement om zijn potentieel de gezondheid te verbeteren. Het wordt verondersteld het immuunsysteem te versterken, de spijsvertering te bevorderen en de ontgifting van het lichaam te ondersteunen.

Daarnaast kan chlorella ook gebruikt worden als ingrediënt in cosmetica. Voor huidverzorgingsproducten om zijn antioxidante eigenschappen.

Ondanks de vele voordelen is het belangrijk om te onthouden dat Chlorella geen vervanging is voor een gezonde en gevarieerde voeding. Maar eerder een aanvulling op een gezonde levensstijl.


Chlorella poeder

Chlorella is een superfood dat steeds populairder wordt, en dat is niet zonder reden. Deze groene zoetwater algen bevatten namelijk een flinke hoeveelheid voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor een vitaal lichaam.

Zo zit Zo zit deze zogenaamde ‘micro alg’ vol vitamines, mineralen en antioxidanten. Het bevat onder andere vitamine B12, ijzer, magnesium en chlorofyl. Hiernaast bevat het ook een hoog gehalte aan eiwitten. Wat het volmaakt maakt voor vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar een plantaardige eiwitbron.

Daarnaast is het rijk aan fytonutriënten. Die kunnen helpen bij het ontgiften van het lichaam en het versterken van het immuunsysteem.

Door de vele gezondheidsvoordelen kan het langdurig gebruikt worden als supplement. Je kan het ook toevoegen aan smoothies, salades en overige gerechten. Dankzij al deze voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen is het niet verbazend dat het beschouwd wordt als een superfoods

Chlorella-bestellen

Waarom Chlorella met gebroken celwand

De celwand van chlorella is echter moeilijk verteerbaar voor het menselijk lichaam. Vanwege de complexe structuur en het hoge cellulosegehalte.

Door de celwand te breken, worden de voedingsstoffen gemakkelijker opgenomen door het lichaam. De gebroken celwand verbetert de verteerbaarheid en bio beschikbaarheid. Waardoor het lichaam beter kan profiteren van de voedingsstoffen die het biedt.

Daarnaast kan de gebroken celwand ook de opname van chlorofyl bevorderen. Wat gunstig is voor de ontgifting en de gezondheid van de cellen. Al met al is chlorella met een gebroken celwand een populaire keuze geworden. Voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en krachtige voedingsbron voor hun algemene welzijn en vitaliteit. 


Ingrediënten Chlorella tabletten

Chlorella tabletten zijn voedingssupplementen die zijn gemaakt van de groene zoetwateralg Chlorella. Het is rijk aan voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen. Waardoor het een geweldige aanvulling kan zijn op een gezond dieet.

De tabletten worden gemaakt door de Chlorella alg te drogen en vervolgens fijn te malen tot een poeder. En de zoals beschreven de celwand te breken. Dit poeder wordt vervolgens samengeperst tot tabletten die gemakkelijk kunnen ingenomen worden.

Chlorella tabletten van 7Bees bevatten geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveermiddelen, waardoor het een natuurlijk en puur supplement is. Deze tabletten kunnen helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Het ondersteunen van de immuunfunctie en het ontgiften van het lichaam.

Daarnaast kan het innemen ook bijdragen aan een gezonde huid, nagels en haar. 

De tabletten bevatten een juiste dosering, zodat je elke dag weet hoeveel chlorella je inneemt.

Je hebt tabletten in verschillende concentraties, zoals tabletten van 500 mg of 1000 mg. Lees ook zeker hoeveel tabletten per dag aanbevolen worden.

Chlorella-tabletten

Verschil tussen Chlorella vulgaris of Pyrenoidosa & Sorokiniana

Chlorella vulgaris en Chlorella pyrenoidosa zijn twee van de meest voorkomende soorten microalgen. Die worden gebruikt in voedingssupplementen maar ook in verschillende industriële toepassingen.

Hoewel beide soorten tot hetzelfde geslacht behoren, zijn er enkele verschillen tussen hen.

Chlorella vulgaris wordt beschouwd als een van de oudste en meest voorkomende soorten Chlorella. Dit wordt gekenmerkt door zijn hoge gehalte aan proteïnen, aminozuren en vitamines. Het heeft ook een snellere groeisnelheid en kan zich aanpassen aan verschillende omgevingsomstandigheden.

Chlorella pyrenoidosa daarentegen staat bekend om zijn hogere gehalte aan chlorofyl en essentiële vetzuren, zoals omega-3 en omega-6. Het heeft ook een hogere concentratie van voedingsstoffen zoals ijzer, calcium en magnesium.

Onderzoeken geven aan dat chlorella pyrenoidosa krachtiger is omdat het ook de volgende kenmerken vertoont:

 • een hogere concentratie aan vitaminen (meer bepaald B12) en aminozuren, zoals choline

 • een hoger eiwitgehalte

 • een hogere concentratie aan groeifactor (CGF)

Chlorella sorokinian: In de wetenschap is men het er nu over eens dat veel van de in het verleden bestudeerde chlorella pyrenoidosa-culturen eigenlijk gaan over wat nu de chlorella sorokiniana-soort wordt genoemd. Wat de belangrijkste chlorella-producenten betreft, kon men dankzij analyses en certificaties duidelijk aantonen welke de gecultiveerde stammen waren. Wordt dit uitgangspunt toegepast, dan wordt de benaming pyrenoidosa geleidelijk aan vervangen door sorokiniana.  

Weetje: Het verschil tussen Chlorella en Spirulina tabletten is dat Chlorella een zoetwateralg is en spirulina een zoutwateralg.


Chlorella bijwerkingen

Hoewel Chlorella over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen waar je op moet letten. Een van de meest voorkomende bijwerkingen is een milde vorm van spijsverteringsproblemen, zoals buikpijn, diarree of winderigheid. Sommige mensen ervaren ook allergische reacties, zoals jeuk, huiduitslag of ademhalingsproblemen.

Mocht je hier veel last van ondervinden, kan je de aanbevolen dosis even verminderen.

Het is belangrijk om te weten dat deze bijwerkingen meestal mild zijn. Daarom vanzelf verdwijnen zodra je stopt met het gebruik van Chlorella. 


Helpt chlorella afvallen?

Chlorella capsules, tabletten of poeder kunnen een goede bondgenoot zijn in het bereiken van het ideale gewicht.

Buiten voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding heeft Chlorella een gunstig effect op je spijsvertering. Het verwijderd het schadelijke stoffen uit het lichaam, hierdoor kan het lichaam gemakkelijker het gewicht behouden.

Ook door de hoge voedingswaarde geeft het lichaam veel minder snel een honger signaal af. Dan wanneer men voedsel met een lage voedingswaarde eet. En zo ondersteunt Chlorella afvallen.


Wat zijn jouw chlorella ervaringen?

Ben je al gestart met het nemen van Chlorella tabletten?

 • Voel je energieker?

 • Heb je last gehad van bijwerkingen?

 • Had je klachten, en merk je nu een verschil?

Wij horen graag je mening hierover, zodat wij deze kunnen delen met anderen. Alvast bedankt.


Gezondheidsvoordelen Chlorella

 • Chlorella is een groene eencellige micro alg met meer dan 20 verschillende vitaminen en mineralen.
 • Chlorella is een van de rijkste bronnen van bèta-caroteen en heeft 10 x zoveel bètacaroteen als wortelen per portie!
 • Chlorella bevat verder ook chlorofyl wat het de groene kleur geeft, eiwitten en vezels. Volgende mineralen komen voor in chlorella: calcium, fosfor, kalium, magnesium, ijzer, zink en koper. 
 • Chlorella bevat tot slot ook volgende vitamines:  vitamine A, C, E, K en alle vitaminen uit het B-complex.

Onderzoek heeft aangetoond dat Chlorella volgende gezondheidsvoordelen heeft:

 • Bevordert een gezonde bloeddruk en verbetert de bloedsuikerspiegel.

 • Heeft anti-oxidatieve eigenschappen en speelt een belangrijke rol in het celvernieuwingsproces.

 • Heeft een anti-age werking op de huid: Chlorophyl bevat nucleïnezuren die zorgen voor celvernieuwing, groei en reparatie.

 • Verbetert het immuunsysteem.

 • Chlorofyl in Chlorella houdt je spijsverteringsorganen gezond.

 • Reinigt de nieren en lever. 


Aanbevolen hoeveelheid biologische Chlorella tabletten 500 mg of 1000 mg per dag nemen?

Wij raden 2 tot 4 gram per dag aan. Als je tabletten neemt kijk dan hoeveel chlorella poeder zij bevatten.

De Chlorella pillen van 7Bees bevatten 1000 mg ofwel 1 gram poeder.


Biologische chlorella tabletten kopen

Wil je biologische chlorella tabletten kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit chlorella algen van biologische oorsprong. Die worden gekweekt in gecontroleerde omstandigheden.  Onze tabletten zijn veganistisch, glutenvrij en vrij van kunstmatige toevoegingen. Ze zijn gemakkelijk in te nemen. En perfect voor mensen die hun voeding willen aanvullen met extra voedingsstoffen.


Spirulina

Wil je meer weten over spirulina, lees het hier


Chlorella kopen doe je bij 7Bees

 • Niet bestraald en allergenen vrij
 • Organische chlorella van biologische oorsprong
 • Bevat Chlorella pyrenoidosa
 • Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Met gebroken celwand voor de betere opneembaarheid.
 • 100% plantaardig geschikt voor veganisten
 • Altijd gratis verzending voor onze producten

De ideale hoeveelheid in een tablet. Zo neem je elke keer de juiste hoeveelheid per dag.


Nu onze chlorella bestellen

Bestel deze vandaag nog en geniet van de voordelen van deze alg.


F.A.Q.

Het zijn voedingssupplementen die gemaakt zijn van de chlorella alg. Ze zijn een rijke bron van voedingsstoffen zoals mineralen, chlorofyl en essentiële aminozuren.

Chlorella tabletten komen uit diverse regio’s in de wereld, afhankelijk van het merk en de producent. Ze worden vaak geproduceerd in landen zoals Japan en Taiwan.

Chlorella tabletten zijn een voedingssupplement pur sang omdat ze een hoge voedingswaarde hebben. Ze bevatten essentiële aminozuren, mineralen en chlorofyl die kunnen bijdragen aan een gezonde balans in het lichaam.

Het bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder mineralen zoals ijzer en magnesium, chlorofyl, aminozuren en enzymen. Het is een complete bron van voeding.

Energie

1882.70KJ / 450Kcal

Eiwitten

59.1g 

Vetten

13.4g 

  – waarvan verzadigde vetzuren

2.72g

Koolhydraten

17.30g 

  – waarvan suikers

0.8g

Totale voedingsvezels

12.08g

Zout (Natrium)

53.87mg

Je kunt biologische Chlorella tabletten kopen bij diverse winkels en online webshops. ChloreBee van 7Bees is van biologische oorsprong.

Chlorella en Spirulina zijn beide algen en superfoods, maar ze hebben verschillende voedingsprofielen. Chlorella heeft bijvoorbeeld meer chlorofyl en essentiële aminozuren, terwijl Spirulina meer eiwitten en vitamine B12 bevat.

Essentiële aminozuren zijn aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken en daarom uit voeding moeten worden verkregen. Chlorella bevat alle 8 essentiële aminozuren, waardoor het een waardevolle bron van eiwitten kan zijn.

Chlorella is een zoetwateralg, terwijl andere algen zoals spirulina en kelp zeewieren zijn. Ze bevatten allemaal verschillende voedingsstoffen en hebben unieke eigenschappen.

 Je kunt Chlorella tabletten eenvoudig bestellen via onze website. Kies het gewenste product en voeg het toe aan je winkelwagen. Volg de stappen om je bestelling te voltooien en je ontvangt je bestelling snel thuis.

We streven ernaar om je bestelde bestelling zo snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen kun je ze morgen in huis hebben.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *