Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
geelwortel-capsules-7bees

Geelwortel capsules

Geelwortel capsules, wat is geelwortel?

Wat is geelwortel poeder

Geelwortel poeder ook gekend als Kurkuma, Curcumine of Koenjit komt van de Indiase geelwortel, de Curcuma Longa. Dit is de bekendste soort van de geelwortel. De geelwortel is vooral gekend als kruid in de keuken.

Vooral de donkere gele kleur valt op. Geelwortel poeder geeft bijvoorbeeld ook de gele kleur aan kerriepoeder.

De geelwortel is ook familie van de gember, daardoor is ook de geelwortel gezond. De geelwortel krijgt zelfs de stempel als superfood.

De Curcuma Longa is ook de meest veelbelovende geelwortel tussen de meer dan 80 verschillende geelwortels.

Geelwortel extract

De pigmenten in de geelwortel ook wel de cucuminoïden genoemd geven de heilzame werking aan het geelwortel poeder. Het meest effectieve geelwortel extract is deze van de wortel met de essentiële oliën. Zoals het BCM-95 extract.

Om genoeg geelwortel extract voor de heilzame werking van de geelwortel binnen te krijgen gebruik je best een geelwortel supplement met een hoogwaardig geelwortel extract.

Geelwortel capsules

Geelwortel capsules zijn de gemakkelijkste manier om de juiste hoeveelheid per dag van het hoogwaardig geelwortel extract in te nemen.

Curcumine Xtra capsules van 7Bees bevatten het hoogwaardige geelwortel extract BCM-95 welke tot meer dan 7x beter worden opgenomen dan curcumine met zwarte peper. Zwarte peper is ook niet zo onschuldig, daar het ook andere stoffen beter laat opnemen, wat als geneesmiddelen neemt niet altijd aan te raden is.

Curcumine Xtra capsules met unieke formule van 7Bees bevatten ook Glucosamine en Boswellia voor soepelere gewrichten.

Voordelen:

  • BioCurcumine extract (BCM-95™)
  • Glucosamine 1200 mg/dag
  • Boswellia extract
  • Krachtige Antioxidant
  • Voor hart en bloedvaten
  • Ondersteunt gal en leverreiniging
  • Goed voor het geheugen
  • Bevordert de spijsvertering
  • Voor soepele gewrichten

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »