cholesterol-verlagen-7bees
|

Cholesterol verlagen op natuurlijke wijze met kruiden

Cholesterol verlagen op natuurlijke wijze met kruiden

Wat is cholesterol? Meer informatie over cholesterol

Cholesterol is een zachte, vetachtige witte stof. Deze speelt een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van verschillende lichaamsprocessen.

Zo gebruikt het lichaam deze om cellen, hormonen Vitamine D en gal zuur te maken. Voor deze positieve eigenschappen heeft elk lichaam cholesterol nodig.

Deze vetstof wordt door het lichaam getransporteerd via het bloed. Alleen lost cholesterol niet op in bloed. Je kan het zien als olie (ch

Cholesterol is een zachte, vetachtige witte stof. Deze speelt een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van verschillende lichaamsprocessen.
 
Zo gebruikt het lichaam deze om cellen, hormonen, Vitamine D en galzuur aan te maken. Voor deze positieve eigenschappen heeft elk lichaam cholesterol nodig.
 
Deze vetstof wordt door het lichaam getransporteerd via het bloed. Alleen lost cholesterol niet op in bloed. Je kan het zien als olie (cholesterol) en water (bloed), dit lost ook niet op. Het heeft dus een drager nodig, en verbindt zich dus aan een eiwit.
 
Deze 2 samen noemt men de lipoprote√Įne. Waar lipo gelijk is aan vet en prote√Įne aan het eiwit.

olesterol) en water (bloed), dit lost ook niet op. Het heeft dus een drager nodig, en verbindt zich dus aan een eiwit.

Deze 2 samen noemt men de lipoprote√Įne. Waar lipo gelijk is aan vet en prote√Įne aan het eiwit.

Soorten Cholesterol

Cholesterol is aanwezig in elke cel van het lichaam. En heeft belangrijke natuurlijke functies als het gaat om het verteren van voedsel.
 
Het produceren van hormonen. Het genereren van vitamine D. Het lichaam produceert het. Maar je krijgt het ook binnen via voeding.
 
Het is wasachtig en vetachtig van uiterlijk. Cholesterol is dan ook een op vet gebaseerde stof. Het mengt zich niet met het bloed, dit is namelijk gemaakt op waterbasis. Het reist door het lichaam in de zogeheten lipoprote√Įne.

De 2 belangrijke lipoprote√Įne zijn:

LDL Cholesterol

LDL cholesterol of Low Density Lipoprote√Įne. Welke de vetstof van de lever naar de andere weefsels in het lichaam transporteert. LDL-cholesterol is de eiwitmantel met minder eiwit maar meer vetten, en zijn zwaarder.
 
Een veel voorkomende plaats waar de Low Density Lipoprote√Įne zich ophoopt:
 
  • Is in de kransslagaders.
  • De bloedvaten die uw hart van bloed voorzien.
 
Deze ophoping van Low Density Lipoprote√Įne ¬†veroorzaakt coronaire hartziekte. En verhoogt het risico op een hartaanval.
 
Opstapeling van LDL in andere slagaders, zoals de halsslagaders in uw nek. Kan de bloedstroom naar uw hersenen verminderen. Het risico van een beroerte vergroten en meer risico op hart- en vaatziekten. Daarom wordt dit ook wel de slechte cholesterol genoemd.
cholesterol-verlagen-HDL-LDL

HDL Cholesterol

HDL cholesterol of High Density Lipoprote√Įne (goede cholesterol). Welke de vetstof vanuit andere weefsels in het lichaam terugbrengt naar de lever. Als je te weinig HDL-cholesterol hebt kan dit de vetstof niet genoeg afvoeren.
 
Via de lever komt het teveel aan cholesterol dan in je ontlasting terecht. Hier is de eiwitmantel dikker en minder vetten en dus lichter dan de Low Density Lipoprote√Įne .
 
Doordat er meer vetten in Low Density Lipoprote√Įne ¬†zitten. Is de kans groter dat deze zich nestelen aan de wanden van de aderen. En wanneer er te weinig High Density Lipoprote√Įne is kan dit zich daar echt vastzetten.

Cholesterol Waarde

De cholesterol waarde kunnen afgelezen worden door je arts na een bloedonderzoek.
 
In het algemeen worden bij het totaal cholesterol gehalte volgende indeling aangehouden.
 
  • Lager dan 5,0 mmol/l Normaal
  • 5,0 ‚Äď 6,4 mmol/l Licht
  • 6,5 ‚Äď 7,9 mmol/l Verhoogd
  • Hoger dan 8,0 mmol/l Sterk verhoogd

Hoog cholesterol

De totale hoeveelheid cholesterol in je lichaam wordt gemeten. Door het gehalte van de Low Density Lipoprote√Įne. ‚Äď High Density Lipoprote√Įne en het triglyceridengehalte te meten. Vooral een verminderd¬†High Density Lipoprote√Įne. Samen met een verhoogd Low Density Lipoprote√Įne. Of een verhoogd triglyceridengehalte is ongunstig.
 
De kans op Hart- en vaatziekten verhogen met een een hoog cholesterolgehalte. (LDL/triglyceriden)

Cholesterol verlagen recepten

Je kan je voedingspatroon ook aanpassen. Recepten die kunnen helpen bij een verhoogd cholesterolgehalte bevatten weinig verzadigde vetten. Voedingsmiddelen in recepten met noten, peulvruchten, vezels en volkoren producten zijn aangeraden. Vette vis bevat speciale onverzadigde vetten, de zogenaamde omega-3 vetzuren.
 
Als je overgewicht hebt. Helpt afvallen de cholesterol te reduceren, en zeker als je een grote buikomtrek hebt. Een gezonde leefstijl is belangrijk.
Cholesterol-verlagen- Choldown-nieuwe-formule

Cholesterol verlagen op natuurlijke wijze

Voedingssupplementen Cholesterolverlagers

Snel je cholesterol reduceren
 
  • Voeding bevat maar √©√©n vierde van de cholesterol. De overige drie vierde wordt aangemaakt door de lever. Een specifiek voeding dieet. Kan je cholesterol waarde op lange termijn met 10-15% omlaag krijgen.
  • Hier kan een natuurlijk product helpen. Zoals Choldown (cholesterol tabletten van 7Bees). Het bevat rode gist rijst, visolie, Q10. Maar ook 5 planten zoals kaneel, berberine, artisjok, zeeden. En oesterzwam, aangevuld met 3 vitaminen. (Vitamine B3 ‚Äď Vitamine D -Vitamine E), zink en Pycnogenol (Pijnboomschorsextract).
  • Choldown bevat Berberine. Ook Kaneel – Artisjok deze dragen bij tot een normaal cholesterolgehalte in het bloed. De vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Cholesterol verlagen met kruiden

Cholesterol verminderen met supplementen. Kan een goede manier zijn om het cholesterolgehalte op natuurlijke wijze te verminderen.
 
Berberine heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, en kan helpen het LDL-cholesterolgehalte te verlagen.
 
Van kaneel is vastgesteld dat het een positief effect heeft op het cholesterolgehalte. Door te helpen het HDL-cholesterolgehalte te verhogen en de triglyceriden te verminderen. 
 
Artisjok helpt het totale cholesterol, LDL en triglyceriden te reduceren. Terwijl zeeden in verband wordt gebracht met verhoogde HDL-spiegels.
 
Oesterzwammen bevatten veel bèta-glucaan. Dat galzuren in de darmen bindt en het LDL-gehalte helpt verminderen.
 
Pycnogenol is een extract van de schors van zeedennen. Dat bekend staat om zijn vermogen het LDL-cholesterolgehalte te verlagen. En het HDL-gehalte te verhogen.
 
Samen kunnen deze kruiden krachtige bondgenoten zijn. Dit bij het verlagen van uw algehele cholesterolgehalte.
 
Choldown is vrij van Citrinine

Cholesterol verlagen medicijnen

Choldown mag niet worden geconsumeerd als je cholesterolverlagende medicatie neemt. En als je al andere producten met rode rijst gist gebruikt. De dagelijkse consumptie van monacolinen mag de 3 mg niet overschrijden. 
 
Cholesterol verlagen zonder medicijnen tegen cholesterol met Choldown.

Wanneer cholesterol pillen innemen?

Waarom raden wij Choldown te nemen tijdens de maaltijd?
 
Het is niet noodzakelijk om Choldown tijdens de maaltijd te nemen. Maar het is een extra ruggensteuntje om het niet te vergeten nemen.
 
Waarom raden wij aan zeker bij het avondmaal een capsule te nemen?
 
De aanmaak van cholesterol is het hoogst tussen middernacht en 4 uur ’s morgens, en het laagst rond de middag.

Bevat Choldown hulpstoffen?

De capsules zijn glutenvrij, lactose vrij, geen kleurstoffen maar vegan capsules. En Onze capsules bevatten alleen actieve stoffen. Zonder enige toevoeging.

Wanneer Choldown niet gebruiken?

Mag niet worden geconsumeerd als je cholesterolverlagende geneesmiddelen neemt. En als je al andere producten met rode rijst gist gebruikt. De dagelijkse consumptie van monacolinen mag de 3 mg niet overschrijden.

Hoe lang duurt het voor er een effect is?

Na ongeveer 2 weken zijn de eerste effecten meetbaar. Na 5 weken is de werking maximaal.

Waarom raden wij Choldown te nemen tijdens de maaltijd?

Het is niet noodzakelijk om Choldown tijdens de maaltijd te nemen. Maar het is een extra ruggensteuntje om het niet te vergeten nemen

Waarom raden wij aan zeker bij het avondmaal een capsule te nemen?

De aanmaak van cholesterol is het hoogst tussen middernacht en 4 uur ’s morgens, en het laagst rond de middag.

Bevat Choldown hulpstoffen?

De capsules zijn glutenvrij, lactose vrij, geen kleurstoffen maar vegan capsules. En Onze capsules bevatten alleen actieve stoffen. Zonder enige toevoeging.

Wanneer Choldown niet gebruiken?

Mag niet worden geconsumeerd als je cholesterolverlagende geneesmiddelen neemt en als je al andere producten met rode rijst gist gebruikt. De dagelijkse consumptie van monacolinen mag de 3 mg niet overschrijden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *