Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
krill-olie-kopen-7bees

Krill Olie Kopen

Wat moet je weten

Krill olie kopen

Wil je Krill olie kopen? Lees dan eerst wat meer informatie over het product in dit artikel.

Krill olie is afkomstig van de Antarctische krill of Euphasia Superba, een kleine garnaalachtige. Deze kleine garnaalachtige leven van microscopische plankton (algen) welke een bron zijn van olie en proteïne.

Zij komen ook uit de Antarctic oceaan (zuidelijke oceaan) waar het water nog zuiver is en daardoor ook virtueel vrij van zware metalen en kwik. Krill olie is dus veel zuiverder dan andere bronnen van Omega-3.

Krill vormt de grootste biomassa op aarde, of bijna tweemaal het gewicht van de totale bevolking. Per jaar wordt er nog geen 1% geoogst.

Ben je van plan Krill olie online te kopen, bekijk dan onze zuivere Krill olie 1000 mg vanaf €0,42 per dag!

Krill Omega 3 supplementen

De krill olie van Krill Omega 3 is rijk aan fosfolipiden omega-3 vetzuren EPA en DHA die een hogere weefselopname hebben dan andere structurele aan triglyceride gebonden Omega-3 vetzuren zoals visolie.

Het tweede voordeel is dat het geen reflux geeft omdat Krill olie fosfolipiden Omega-3 vetzuren zich goed mengen met de inhoud van de maag. Hierdoor vermijdt het oprispingen en andere onaangename spijsverteringsproblemen.

En hierdoor krijgt het nog een derde voordeel dat het beter opgenomen wordt.

Hoeveel Krill olie per dag?

Voor een goed resultaat is 1000 mg per dag aan te raden, met een grens tot 2000 mg. Dit is ongeveer de helft van de hoeveelheid visolie die je anders zou moeten innemen voor hetzelfde effect.

Krill olie bevat ook het antioxidant Astaxanthine waardoor het de krill olie zijn kenmerkende rode kleur geeft, en ook dienst doet als een natuurlijk conserveermiddel.

Bijwerkingen van Krill olie

De bijwerkingen van Krill olie zijn vrij minimaal.

Mensen met een allergie voor schaaldieren kunnen in sommige gevallen er last van krijgen. Daardoor raden wij Krill olie af als je een schaaldier allergie hebt.

En in mindere mate ook voor mensen die een vis allergie hebben, daar de gelatine van de Krill olie capsules is gemaakt van vis.

Ook zou krill olie een negatief effect hebben op bloed verdunnende medicatie. Dus hier is het ook verstandiger om dan geen Krill capsules te nemen.

Verschil tussen Krill olie en visolie

Zoals hierboven reeds aangegeven bevat Krill olie, Omega-3 die verbonden is met fosfolipiden wat een betere opname geeft. Ook door de Astaxanthine gaat de Krill olie niet oxideren (bederven) als het in contact komt met teveel aan zuurstof.

En de visolie komt van allerhande vissen van over de hele wereld, waar de wateren niet allemaal zo zuiver zijn als in de Antarctische Oceaan.

Ben je overtuigd van het voordeel van de Krill olie te opzichte van visolie? Bestel dan bij 7Bees je zuivere Krill olie online en profiteer van onze scherpe prijzen!

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »