Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
waar-is-visolie-goed-voor-krill-omega-3-7bees

Waar is Visolie goed voor

Lees hier de Voordelen!

De voordelen van visolie: omega 3 vetzuren!

In visolie zitten Omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn meervoudige onverzadigde essentiële vetzuren, welke niet door het lichaam aangemaakt kunnen worden maar wel noodzakelijk zijn.

Deze Omega-3 vetzuren bevatten EPA en DHA die goed zijn voor het hart*, DHA is ook goed voor je hersenen en ogen**.

Daarom raadt men aan 2x per week vis te eten, en daarvan zeker 1x vette vis. De meeste mensen komen hier niet aan, daarom is het aangeraden visolie capsules te nemen.

Visolie omega 3 tabletten kunnen namelijk deze tekortkoming gemakkelijk aanvullen en biedt je een goedkope en gezonde oplossing!

Krill olie: De betere versie van visolie

Bij 7Bees kiezen we voor kwaliteit. Bekijk hieronder de vele voordelen van krill olie ten opzichte van visolie.

voordelen-krill-olie-tegen-visolie

Ben je overtuigd? Bestel direct en je visolie wordt vandaag nog verstuurd!

Waar is Visolie goed voor?

Visolie is goed voor de huid

Een droge huid kan ontstaan als in het bloed te weinig essentiële vetzuren aanwezig zijn. Het membraan van elke cel bevat voor een groot deel essentiële vetzuren die er voor zorgen dat water in de huidcel blijft en niet verdwijnt, en dus droogte veroorzaakt.

De essentiële vetzuren vind men terug in visolie. Visolie is dus wel degelijk goed voor de huid!

Visolie is goed voor hart en bloedvaten

Voldoende vette vis (Omega-3) eten zorgt voor een toename van goede cholesterol (HDL) en verlaagt de slechte cholesterol (LDL).

Wat een gunstige invloed heeft op hart- en bloedvaten. In de visolie capsules van 7Bees zit genoeg Omega-3, dat zorgt dat je HDL goed wordt aangevuld!

krill-olie-goed-voor-het-geheugen

Visolie is goed voor de hersenen

De Omega-3 vetzuren uit vis, en voornamelijk het vetzuur DHA is goed voor de hersenen.

Zeker als men weet dat een groot deel van het oog-, zenuw- en hersenweefsel bestaat uit DHA. Omdat het lichaam DHA vetzuren niet kan aanmaken hebben we 2 x per week vis nodig, waarvan zeker 1x vette vis.

Mocht je niet zo vaak vis kunnen eten, dan is visolie zeker goed als vervanger en dus goed voor de hersenen!

Afvallen van visolie

Visolie is goed voor de vetverbranding, omdat Omega-3 vetzuren metabolisch actieve vetzuren zijn, zodat ze het metabolisme versnellen.

krill-olie-zwangerschap

Visolie tijdens de zwangerschap

Wanneer men voldoende vis eet heeft men geen extra visolie nodig tijdens de zwangerschap. Dus 2x per week vis, waarvan 1x vette vis.

Mocht dit niet het geval zijn is het aan te raden zuiver visolie tabletten bij te nemen. Maar hier zeker niet de aangegeven dagelijkse hoeveelheid te overschrijden.

Voordelen van visolie voor kinderen

Ook voor kinderen en jongeren is visolie een gezonde aanvulling. Want meestal is de consumptie van vette vis in de week te weinig.

Kinderen vanaf 13 jaar mogen dezelfde capsules nemen als de volwassenen. Maar best met een maximaal van 1200 mg.

Wat ook voor de meeste volwassen meer als voldoende is. Voor kinderen onder de 13 jaar bestaan er aangepaste formules en meestal zijn deze ook drinkbaar gemaakt met een leuk smaakje.

Belangrijke bronnen van Omega-3 zijn:

Vis

Tonijn
Sardines
Anjovis
Zalm
Makreel

Plantaardig

Noten
Zaden
Zeewier
Kool

voedingsbronnen-omega-3

Visolie pillen

Visolie pillen bestaan in alle maten en gewichten. In pillen, capsules, tabletten en in drinkbare vorm. Je hebt ook nog de keuze tussen visolie pillen en krill olie capsules. Het verschil zit hem in de inhoud, de olie van vis is meestal van makreel, haring, tonijn, zalm, sardines en ansjovis gemaakt. En de krill olie is van de krill.

De krill olie is meestal iets duurder maar is ook zuiverder en van krill olie weten we precies waar het vandaan komt en er geen sprake is van overbevissing. De visserij op krill vindt plaats in de schone Antarctische wateren, en staat onder volledige controle van de Commission for the conservation of the Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR).s

De visserij op krill is duurzaam en ecologisch verantwoord, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw ontwikkelde, gepatenteerde vangst methode die geen onnodige bijvangst oplevert. Doordat krill laag in de voedselketen staat is de olie van nature arm aan zware metalen, PCB’s en andere verontreiniging.

Vissen eten krill en worden op die manier rijk aan EPA en DHA. Het is dus vanwege krill, dat vis zo gezond is voor de mens.

Lees ook ons artikel over het verschil tussen Krill olie en vis olie!

* Het gunstig effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 25 mg epa en dha.

** Het gunstig effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg dha.

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »