Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan een voordelige prijs.
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen

De beste visolie capsules

Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie capsules is of ze niet vervuild zijn metalen als kwik, lood, cadmium, pcb’s en dioxines.

De meeste firma’s in de lage landen verkopen zuivere visolie capsules. Wanneer je in België voedingssupplementen wil verkopen moet je dit product registreren bij het FAVV (Voedselveiligheid) en krijg je na goedkeuring een notificatienummer. Wat de klant extra zekerheid geeft.

Visolie capsules moeten vers zijn. Zij hebben niet zoals krill olie het antioxidant Astaxanthine. Astaxanthine is een veel krachtiger antioxidant en vrije radicalen vanger dan andere vetoplosbare antioxidanten zoals tocoferolen (vitamine E) en verwante carotenoïden (bètacaroteen, luteïne). Hierdoor bewaard de krill olie ook beter.

Er moeten ook voldoende Omega-3 vetzuren inzitten met Epa en Dha. (Epa en DHA zijn goede vetten) Maar ook weer niet teveel. (zie bijwerkingen) Lees hier ook meer informatie over de voordelen van visolie.

Visolie capsules bijwerkingen

Een goede dosering is van belang voor een positief effect.
Meestal adviseert men een hoeveelheid visvetzuur van maximaal 450 mg per dag aan Epa en Dha. Je moet dus niet kijken naar de totale hoeveelheid visolie maar juist naar de concentratie van Epa en Dha. Dit mag 450 mg Epa zijn of 450 mg Dha of een combinatie van beide.

Vis Burp

Één van de meest voorkomende bijwerkingen van visolie is de visboer en nasmaak door oprispingen. Meestal komt dit van slechte kwaliteitsproducten.

Diarree

Sommige mensen krijgen een milde diarree als men regelmatig visolie neemt, wat dus één van de bijwerkingen is van visolie. Dit is meestal het gevolg van een te hoge dosis of in sommige gevallen ook van een slechte kwaliteit.

Jeuk en huiduitslag

Mensen die een allergie hebben voor vis, zelfs een milde kunnen hierdoor jeuk en/of huiduitslag krijgen.

Natuurlijk is het nemen van overdosissen niet aan te raden. Hierdoor kunnen bloedingen ontstaan, zoals neusbloedingen, bloed in de urine tot beroertes.

Bestel je visolie capsules bij 7Bees

De beste visolie capsules kopen zijn voor ons Krill olie capsules. Deze zijn iets duurder maar hebben verschillende voordelen tegenover de gewone visolie capsules. En dit wegens de grotere zuiverheid van de olie doordat krill leeft in de zuivere wateren rond Antarctica en onderaan de voedselketen staat.

Beter opneembaar, dus je hebt minder Epa en Dha nodig per capsule. Geen oprispingen met een vieze vissmaak. De omega-3 vetzuren zijn gebonden aan fosfolipiden. En ook zoals hierboven reeds geschreven, er zit het supercaroteen en antioxidant Astaxanthine in de capsules.

Wij gebruiken de uiterst zuivere Superba krill olie van Aker Biomarine, welke ook het MSC keurmerk draagt voor verantwoordelijke visvangst.

De beste visolie capsules kopen? Dit zijn dus Krill Omega 3 capsules!

Deel het op je sociale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gewrichten-pijnlijke-gewrichten

gewrichten-gewrichtspijn

Gewrichten Gewrichten zijn de schokdempers-scharnieren van ons lichaam. Je gebruikt ze bij elke beweging. Wat is gewrichtspijn? Gewrichtspijn wordt ook wel vaak aangeduid met reuma.

Lees verder »
astaxanthine-7bees

Astaxanthine kopen

Astaxanthine kopen, wat moet je weten Wat is Astaxanthine Astaxanthine is een zeer krachtig antioxidant. Misschien wel het krachtigste antioxidant, wel 500 keer krachtiger als

Lees verder »
beste-multivitamine-7bees

Wat is de beste multivitamine

Multivit Xtra Wat is de beste multivitamine? Multivitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in één product. In dit artikel

Lees verder »
visolie-capsules-kopen

Visolie capsules kopen

Beste Visolie capsules kopen De beste visolie capsules Er bestaan visolie capsules in alle maten en gewrichten. Waar je vooral op moet letten bij visolie

Lees verder »
bijenpollen-kopen-7bees

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten. Wat zijn bijenpollen Bijenpollen komen van het stuifmeel van de bloemen. Stuifmeel is het mannelijke zaad van de bloem.

Lees verder »