bijenpollen-kopen-7bees
|

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen? Wat moet je weten

Wat zijn bijenpollen?

Bijenpollen is een soort stuifmeel dat bijen verzamelen uit bloemen. Een 100% natuurlijk product.

De bijen verzamelen stuifmeel en voegen er nectar aan toe, dat ze ook uit de bloem verzamelt. Deze vermengen zich waarbij de bij er nog een bijzondere enzym aan toevoegt. Zo ontstaan kleine gele bolletjes, de bijenpollen, die de bij meeneemt naar de korf. Je kan deze bolletjes dikwijls zien op het lichaam van de bij.

Bijenpollen hebben vele voordelen.  Het is geen wonder dat dit geweldige product dat door bijen wordt gemaakt, zo populair is geworden bij mensen over de hele wereld!

Hoe worden bijenpollen geoogst?

Imkers kunnen deze korrels vervolgens uit hun kasten verzamelen en voor verschillende doeleinden gebruiken. Van bijenstuifmeel wordt gezegd dat het een supervoedsel (superfood) is vanwege het hoge gehalte aan voedingsstoffen en antioxidanten.

Zijn bijenpollen gezond?

 • Onze bijenpollen hebben heel veel gezondheidsvoordelen, omdat ze zoveel vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, co-enzymen, lecithine, koolhydraten (in de vorm van natuurlijke suikers), vetzuren en sporenelementen bevatten.
 • Het bevat ook de vitamine B12, dus voor vegetariërs is dit één van de weinige voedselbronnen, naast vlees, voor deze vitamine.

De voordelen van bijenpollen voor de mens

De stuifmeelkorrels bestaan uit:

 • 30% Verteerbare koolhydraten
 • 26% Natuurlijke suikers (glucose en fructose)
 • 23% Eiwitten
 • 5% Lipiden (vb. Essentiële vetzuren)
 • 2% Fenol (vb. Flavonoïden)
 • 1,6 % Mineralen
 • 0,7% Vitaminen (Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D, E en K)

Volgende mineralen vinden we terug in de pollen:

 • Kalium
 • Calcium
 • Fosfor
 • Mangaan
 • Magnesium
 • Silicium
 • Koper
 • Zink

De helft van de eiwitten bestaan uit alle essentiële aminozuren die direct door het lichaam gebruikt kunnen worden. Bovendien is het ook een vegetarische bron van proteïnen.

Alle positieve punten kan je gemakkelijk terugvinden op het internet. Door de EU-wetgeving mogen wij de gunstige effecten van het gebruik hiervan niet meer vermelden.

Waar biologische Bijenpollen kopen?

Onze biologische bijenpollen kopen doe je veilig bij 7Bees.  Land van herkomst is Spanje.

Bestel nu –  Vandaag besteld voor 14 uur morgen in huis, altijd gratis verzending en met brievenbuspost.

Gebruik van Bijenpollen capsules

Het innemen van stuifmeelkorrels is eenvoudig bij het gebruik van capsules. Deze capsules zijn klein en kunnen met een glas water worden ingenomen.  Het wordt aanbevolen om te beginnen met een kleine dosis (1 capsule) en deze na verloop van tijd geleidelijk te verhogen.

We adviseren om driemaal daags één capsule in te nemen voor de juiste dosering. 

Wanneer het moeilijk is capsules in te nemen, kunnen sommige personen ervoor kiezen om de capsules te openen en op hun voedsel te strooien of het te mengen in een yoghurt of muesli. Ongeacht hoe je jou bijenpollen inneemt, zorg ervoor dat je de dosering instructies zorgvuldig opvolgt.

Bijenpollen gevaarlijk? – Bijwerkingen?

De pollen worden over het algemeen als veilig beschouwd voor de meeste personen en hebben veel voordelen voor je gezondheid. Voor sommige personen kan het echter gevaarlijk zijn of nadelige bijwerkingen hebben.

Bijvoorbeeld, mensen met allergieën voor bijensteken, bloemen, of bomen moeten bijenpollen vermijden omdat het een allergische reactie kan veroorzaken. Bovendien bevat bijenpollen eiwitten die ernstige reacties kunnen veroorzaken bij mensen met aandoeningen zoals astma of hooikoorts.

Enkele bijwerkingen die kunnen optreden zijn huiduitslag, netelroos, zwelling van keel en tong, ademhalingsmoeilijkheden, hoesten, misselijkheid en braken. Daarom, als je niet zeker weet of bijenpollen geschikt voor je zijn of niet, dan is het raadplegen van een arts essentieel voordat je het in welke vorm dan ook neemt.

Benieuwd naar wat onze klanten vinden van onze stuifmeelkorrels?

Als bedrijf is het belangrijk te weten wat jij van onze korrels vindt. Wij willen ervoor zorgen dat jij de best mogelijke ervaring hebt bij het gebruik ervan en dat jij tevreden bent met je aankoop.

Om deze vraag te beantwoorden, vragen naar je ervaringen met onze korrels. Je kan je bevindingen sturen naar helpdesk@7bees.com

Dit geeft ons waardevolle feedback die wij kunnen gebruiken om onze capsules te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met wat zij krijgen.

Met deze informatie kunnen wij betere service en producten leveren, zodat alle klanten positieve ervaringen hebben met onze producten.

bijenpollen-kopen-bijen-bloem

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *